7 tojás
14 dkg cukor
15 dkg liszt
A tojásokat kettéválasztom.
A lisztet megszitálom.
A sárgákat a cukor 2/3 részével habosra keverem.
A tojásfehérjéket a maradék cukorral keményre verem.
A hab 1/3 részét óvatosan hozzákeverem a sárgájához, majd a többit is.
Beleforgatom a lisztet.
Homorúra töltöm a formába, mert a közepe feljön.
10-15 percig 160-170 fokra előmelegített sütőben sütöm, utána 150 fokon. Nyitott sütőben hagyom kihűlni.
A túrót a porcukorral és a vajjal vagy margarinnal, a vaníliacukorral, a citrom levével, és a reszelt héjával habosra keverünk, majd belekeverjük a nagyon apróra vágott gyümölcsdar...
Elkészítési idő:A tojásokat a porrá őrölt édesítővel habosra kevertem, 2-3 percig, majd hozzáadtam a reszelt répát. a citromlevet és a mandulaolajat is, ez lehet puha kókuszvaj is. A többi hozzáva...
Elkészítési idő: 1 óraA vajat a porcukorral és kevés liszttel habosra keverjük, majd hozzáadjuk egyenként a tojásokat, a megmaradt lisztet, végül a kakaóport. Habzsákba töltjük a masszát, és 5 cm-es rud...
Elkészítési idő: 45perc1. A hozzávalókból linzertésztát készítünk. Vékonyra, kb. 3 mm - esre nyújtjuk. 2. Karikákat szaggatunk belőle, sütőpapíros tepsire tesszük és kisütjük. 3. A hab készítése...
Elkészítési idő: