6 db tojás,
22 dkg cukor,
22 dkg liszt,
gyümölcs.
A tojássárgáját és a cukrot kikeverjük, majd belerakjuk a
lisztbe forgatott gyümölcsöt és a lisztet.
A végén hozzáadjuk a felvert tojás fehérjét.
Kivajazott, lisztezett őzgerincbe 180 fokon, 30-35 percig sütjük.
A kb 2 kg - os malachúst jól befűszerezed, sóval, majoránnával, bőrét bevagdosod és tepsibe fekteted. Ízlés szerint tegyél mellé félbevágott vöröshagymát, fokhagymát, rozmaring ága...
Elkészítési idő: 120 perc Nehézség: KözepesA hűtött libacombokat sózzuk, borsozzuk, majorannázzuk és tepsibe rakosgatjuk. Tejjel leöntjük. Alufóliával letakarjuk és 200 fokon előmelegített sütőbe tesszük. Körülbelül 30 perc...
Elkészítési idő: 88 min Nehézség: Közepes56 dkg sima liszt 21 dkg vaj vagy margarin 6 dkg porcukor, 2,5 dkg friss élesztő 2 dl tej 1 tojás a kenéshez A vajat a liszttel, cukorral, élesztővel szétmorzsoljuk, majd a...
Elkészítési idő: 2-óra Nehézség: NehézA vöröshagymát pucoljuk meg, vágjuk félbe, és vékonyan szeleteljük fel. A paprikát és a paradicsomot ízlés szerint vágjuk fel. 5. Egy serpenyőbe kanalazzuk bele az olajat, adjuk...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: Könnyű