- krumpli
- tojás
- tejföl
- sajt
- kukorica
-brokkoli
- füstölt sajt
- só, olaj
A recept abban különbözik az eredeti rakott krumpliétól, hogy a rétegek közé brokkolit, kukoricát és reszelt füstölt sajtot is teszünk.
Megfőzzük egészben a krumplit és a tojásokat, megpároljuk a brokkolit. A hájakat eltávolítjuk, majd egy kis olajat öntünk egy lábosba. Egy réteg krumplival kezdünk, majd erre jön a tojás, a brokkoli és a kukorica. Megsózzuk, megkenjük tejföllel. Mehet rá sajt és füstölt sajt is. Ezután újabb réteg krumpli következik, és így tovább, amíg el nem fogynak az alapanyagok. A tetejére rengeteg reszelt sajt, és füstölt sajt is kerül.
A hagymát, uborkát, paprikákat aprítógépbe tesszük, és felaprítjuk. A sonkát felkockázzuk, és a zöldségekhez adjuk. A tartármártást a hozzávalókból összekeverjük, majd a zöldség...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kockára vágott sertéscombot kis olajon fehéredésig pároljuk, rátesszük a kockára vágott tarját, az apróra vágott hagymát és a fokhagymát. 2-3 percig együtt pirítjuk. Egy edénybe...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Place a large shallow casserole pan on a medium heat with 250ml of water. Halve the aubergines lengthways and place in the pan. Peel, quarter and add the onions, then cover with...
Elkészítési idő: 1,5 ora Nehézség: KönnyűA hagymát meghámozzuk, felkockázzuk apróra, kis olajon megdinszteljük, rádobjuk a megmosott, felkockázott húst -. Sóval,borsal pirospaprikával fűszerezzük, felöntjük vízzel, félpu...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: Nehéz