1 fej hagyma
1 kg lecsópaprika
1 üveg sűrített paradicsom (3 dl, vagy egy kisebb konzerv)
Lecsókolbász
1 kiskanál só
6-7 ek cukor
1 bögre rizs
1 kiskanál paprika
Oliva olaj
Egyénileg egy kis fokhagyma granulátum
A hagymát felaprítom és egy ek olajon megdinsztelem.
Hozzáadom a felszeletelt paprikát és átforgatom.
Sózom, paprikázom, majd hagyom, hogy egy kicsit párolódjon.
Hozzáadom a rizst és egy bögre vizet és 20 percig hagyom takarékon főni.
Hozzáadom a lecsókolbászt, majd a paradicsomot és a cukrot. 5-10 percig összefőzöm.
Ízlés szerint még sózom és fokhagymázom.
1. A lecsóhoz a zsíron a szeletelt hagymát, fokhagymát és paprikát magas hőmérsékleten lepirítjuk, majd rádobjuk a szeletelt paradicsomot, sózzuk, borsozzuk, és addig főzzük, amíg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkecombokat besózzuk, majd olajjal kikent tepsibe tesszük, kevés vizet öntünk alá, és lefedve sütjük. A burgonyát héjában megfőzzük, majd megpucoljuk. A gombát kevés olajon...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA virsli és a kolbász kivételével mindent meg kell főzni. A tepsit olajjal ki kell kenni, és alulra tejfölt tenni. Sima sütéssel kb fél óra alatt összesül 180-200 fokon.
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű