-karaj
-só,bors
-1 ek.vaj
-sajt
-paprika
hús-só-bors->ízesítem.
Serpenyőbe-olvasztott vaj -hús-barnára sütöm.
Tűzálló tálba-hús-sajt-paprika-vajszeletek :)
A megpucolt vöröshagymát kockára vágom, majd 4 evőkanál olajon megpirítom. Zöldségeket összevágom, hozzáadom a hagymához, majd fűszerezem, és tovább pirítom. Ha szükséges kevés vi...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA hagymát zsíron megdinszteljük, rátesszük a húst és fehéredésig főzzük. Sózzuk, borsozzuk. Teszünk rá frissen aprított bazsalikomot, oregánót, kakukkfüvet, kis vizet, ha nagyon sz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A hagymát apróra, a paprikát vékony csíkokra vágjuk, a virslit felkarikázzuk. 2. Kevés olajon a hagymát megpirítjuk, a pirospaprikával meghintjük, felöntjük kevés hideg vízzel....
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA húst felkockázzuk és egy száraz serpenyőben lepirítjuk, majd megszórjuk a liszttel és hozzáadjuk a felaprított vöröshagymát. Kicsit megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, és beleszórjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű