Fél fej karfiol (aprítva)
2 tojás
5 dkg reszelt parmezán
2 ek. mandulaliszt
2 ek. kókuszliszt vagy Norbi liszt
1/2 tk. sütőpor
fűszerek ízlés szerint
szezámmag
Melegítsd elő a sütőt 200 fokra.A karfiolt robotgépben aprítsd fel.
A morzsalékotkeverd össze a tojással, sajttal, lisztekkel, sütőporral, fűszerekkel.
4. Formázz kb. 2 cm magas korongokat a masszából, ezeket sorakoztasd sütőpapírral bélelt tepsire. Jól tömörítsd az anyagot, hogy minél jobban összeálljon! Használhatsz muffin sütőt is.
A tetejét szórd meg szezámmaggal.
6. Süsd kb. 20-25 percig, amíg a teteje aranybarna nem lesz!
A burgonyát meghámozzuk és sós vízben megfőzzük. Egy serpenyőben megpirítjuk a hagymát egy olívaolaj csepegtetésében, majd hozzáadjuk az őrölt marhahúst sóval és borssal. Addig főz...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűFelteszünk egy lábasban vizet forrni, majd az összetevőket egy edénybe mérjük. Fakanállal, csomó mentesre keverjük a tésztát. Ha túl kemény lenne, kis vízzel lágyítható. A nokedl...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA körtét karikára vágom és egy picit megdinsztelem. Salátás tálban összekeverjük a salátazöldeket, a morzsolt kéksajtot, az apróra vágott diót és az aszalt áfonyát. Egy kis tálba...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű