25 dkg margarin (puha)
10 dkg porcukor
1 csomag vaníliás cukor
25 dkg finomliszt
100 g pudingpor (vaníliás vagy csokoládés ízlés szerint)
25 dkg margarin (puha)
10 dkg porcukor
1 csomag vaníliás cukor
25 dkg finomliszt
100 g pudingpor (vaníliás vagy csokoládés ízlés szerint)
sütési hőfok: 200°C
1. Egy tálban a lisztet, a sót és a Ramát összemorzsoljuk. 2. A közepébe beletesszük a tojások sárgáját, a tejfölt, és rámorzsoljuk az élesztőt is. 3. A tésztát ezután összegyúrj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy tálba kimérjük az összes hozzávalót, és alaposan összekeverjük. Tej helyett használhatunk növényi tejeket is (kókusztej, mandulatej), illetve a cukor helyett xilitet. Vigyázz!...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA mézet és a cukrot felforraljuk. Ha khűlt, belekeverjük a darált mandulát (hámozatlan), szegfűszeget, fahéjat, szerecsendiót, rumot, szódabikarbonát, végül a lisztet. Most a tészt...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tojásokat ketté választjuk. A tojás sárgákat a cukorral és a vajjal habosra keverjük ,majd hozzádolgozzuk a búzadarát, lisztet, túrót, tejfölt és a reszelt citromhéjat is, majd a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű