2 dl víz
5 db tojás
a tetejére porcukor
0.5 l (Hulala, vagy cukrászhab) tejszínhab
10 dkg zsír
20 dkg liszt
1 cs. főzés nélküli Aranaka krémpor főzés nélküli krémpor
A vizet a zsírral forrásig főzzük, majd belekeverjük a lisztet, azután egyesével a tojásokat és addig keverjük, amíg a tészta elválik az edény falától. Nyomózsákkal dió nagyságú halmokat nyomunk sütőpapírral bélelt tepsibe a masszából..
A kémhez 1/2 l tejszínt felverünk kemény habbá és belekeverünk egy főzés nélküli kémport. Ezzel megtöltjük, porcukrozzuk és kész is.
A sütési idő 15 perc 200 fokon, de nem szabad kinyitni a sütő ajtaját közben, majd ezután 10 perc 170 fokon.
Dolgozd össze a túrót, tejfölt, cukrot és a reszelt citrom héját. Melegítsd meg a vizet, oldd fel benne a zselatint. Kavard csomó mentesre és add a túróhoz. 1 -1 kanál túrót t...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csokit összetörjük és összekeverjük a liszttel és a sütőporral. 2. Egy másik tálban a tojások sárgáját habosra keverjük a cukorral és a puha vajjal. 3. Majd elkészítjü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kekszet ledaráljuk. A kókuszreszeléken kívül mindent belekeverünk és jól eldolgozzuk. Apró golyókat formálunk belőle és a kókuszba forgatjuk mindet.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű