3 dl langyos víz,csipet só,50 dkg liszt,1 evőkanál olaj,1 teáskanál cukor,1 dkg élesztő.
Kidagasztjuk jól,másnap használhatjuk,a maradék tetős dobozba a hűtőbe 10 napig is eláll.
A húst megmossuk, nagyobb kockákra vágjuk. A vöröshagymát felkarikázzuk, a zsiradékon dinszteljük. Hozzáadjuk a húst, és fehéredésig pirítjuk. Felöntjük a konyakkal, pár percig pár...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa tojást, hagymát kockára vágjuk, belekeverjük a májasba, sóval, borssal , mustárral ízesítjük
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSzemélyenként 15 dkg gesztenyét mossunk meg, majd éles késsel metsszük be az egyik oldalukat. Öntsünk rá annyi vizet, hogy bõven ellepje, és fedõ alatt fõzzük kb. 25 percig. A m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA meggyet megmosom, kimagozom. Egy mélyebb edénybe teszem, hozzáadom a tojásfehérjét és a cukrot. Kézi mixerrel /habverővel/ addig verem, amíg egészen kemény hab nem lesz bel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű