menu

Családireceptkönyv.hu

Natúr sertésszelet


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Karaj, tarja, comb
Kolozsvári szalonna
só, bors, liszt, pirospaprika

Elkészítés:


Húst kiklopfol
Zúzott fokhagymával beken
Egy éjszakát hűtőben érlel

Húst paprikás lisztbe forgat
Forró olajban, zsírban 6-8 percig süt
Sóz, borsoz, melegen tart

Szalonnát üvegesre pirít

Trükkök, tippek, praktikák:


Köretnek alufóliás krumpli

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egytálételek, Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Pörkölt tarjából bográcsban
Pörkölt tarjából bográcsban

A húst alaposan megtisztítjuk, ha van rajta nagyon zsíros rész, azt esetleg eltávolítjuk és felkockázzuk. A zöldségeket megtisztítjuk, a vöröshagymát, a paprikát kockára, a paradi...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Kolozsvári rakott káposzta
Kolozsvári rakott káposzta

A káposztát, ha túl savanyú, átmossuk, kinyomkodjuk, és 1 ek zsíron kevés vízzel, az őrölt köménnyel és babérlevéllel kb.20 perc alatt puhára pároljuk. 1 ek zsíron megdinszteljü...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Karaj - Borzaska
Karaj - Borzaska

1. A burgonyát nyersen lereszeljük. 2. A lisztet a tojással és a burgonyával összekeverjük, ízesítjük sóval, borssal, fokhagymával és a citromlével. 3. A hússzeleteket ezze...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Egyben hagyott fantasztikus oldalas töltve
Egyben hagyott fantasztikus oldalas töltve

A húst csont felett felszúrjuk, minél nagyobb zsebet készíttetünk rá. Megmossuk és a fűszerekkel alaposan beízesítjük. Félre tesszük és közben elkészítjük a tölteléket. Olajon meg...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk