Karaj, tarja, comb
Kolozsvári szalonna
só, bors, liszt, pirospaprika
Húst kiklopfol
Zúzott fokhagymával beken
Egy éjszakát hűtőben érlel
Húst paprikás lisztbe forgat
Forró olajban, zsírban 6-8 percig süt
Sóz, borsoz, melegen tart
Szalonnát üvegesre pirít
Köretnek alufóliás krumpli
A bacon kivételével a hozzávalókat összedolgozzuk. Fasírtot formázunk és a félbevágott baconnel körbetekerjük. Sütő papírral bélelt tepsibe tesszük , előmelegített sütőben 180 foko...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA húst motoros vagy kézi hajtású gépen, 6 mm-es tárcsán megdaráljuk, s a fűszerekkel alaposan összegyúrjuk. A sertésvastagbél egyik végét vékony zsineggel megkötözzük, megtöltjük a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Sütőedénybe 5 mm-nyi olajat öntünk, felforrósítjuk. Beletesszük a húst, hogy minden oldalát érje az olaj, és 5 perc alatt köröskörül átsütjük, hogy a pórusai bezáruljanak, majd...
Elkészítési idő: 2 3 óra Nehézség: Közepes1. A sertésoldalast csontjával együtt apró darabokra vágjuk. 2. A lábasba teszünk egy kevés zsírt s a vékony szeletekre vágott hagymát, meghintjük a paprikával, beletesszük a h...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű