Hozzávalók:
60 dkg sovány sertéshús
70 dkg megtisztított burgonya
6 gerezd fokhagyma
1 dl paradicsomlé
1 teáskanálnyi őrölt paprika
1 teáskanálnyi tárkony
5-6 szem bors
6 evőkanál olívaolaj
Elkészítése:
A húst 3-4 szeletre vágjuk és sózzuk, borsozzuk. A burgonyát felszeleteljük és kiolajozott tepsibe tesszük, rárakjuk a húsokat. A paradicsomlébe keverjük a zúzott fokhagymát, az olívaolajat, az őrölt paprikát és a tárkonyt, ezzel leöntjük a burgonyát. Alufóliával lefedjük és így sütjük 180 fokon 15 percen át. Ezt követően a húsokat megforgatjuk és még 25-30 percen át sütjük. Melegen tálaljuk.
A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. Az almákat meghámozzuk, majd lereszeljük. A tojásokat felverjük elektromos géppel, majd a szódavízzel, liszttel is alaposan elkeverjük....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst nagy szeletekre vágjuk és kevés olajon mindkét oldalukat pirítjuk 2-3 percen át. A hagymát és a fokhagymát felszeleteljük, megdinszteljük, majd a fűszereket is rászórjuk és...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű1. Egy egész karajt be kell vagdosni 1 cm-enként. 2. Bepácolni magyaros fűszerkeverék, pirospaprika, olaj, vegeta, só, bors keverékkel egy éjszakára. 3. Másnap a hézagokba...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát és a megtisztított hagymát durvára reszeljük. A húst, ecetet, paradicsompürét, tojást és fűszereket hozzáadjuk, alaposan összegyúrjuk. 1 órára hűtőbe tesszük. Fasírt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű