Hozzávalók:
60 dkg sovány sertéshús
70 dkg megtisztított burgonya
6 gerezd fokhagyma
1 dl paradicsomlé
1 teáskanálnyi őrölt paprika
1 teáskanálnyi tárkony
5-6 szem bors
6 evőkanál olívaolaj
Elkészítése:
A húst 3-4 szeletre vágjuk és sózzuk, borsozzuk. A burgonyát felszeleteljük és kiolajozott tepsibe tesszük, rárakjuk a húsokat. A paradicsomlébe keverjük a zúzott fokhagymát, az olívaolajat, az őrölt paprikát és a tárkonyt, ezzel leöntjük a burgonyát. Alufóliával lefedjük és így sütjük 180 fokon 15 percen át. Ezt követően a húsokat megforgatjuk és még 25-30 percen át sütjük. Melegen tálaljuk.
A hagymát megtisztítjuk és felszeleteljük, kevés olajon üvegesre pirítjuk. Közben a húst megmossuk és nagy szeletekre vágjuk, majd 3-4 percen át sütjük a hagymával együtt. Fűszerez...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA combot mosd meg, vágd vékony szeletekre, és szórd meg sóval, borssal, rozmaringgal. A vöröshagymát pucold meg, aprítsd fel. Hevíts kevés olajat, rakd bele a hússzeleteket, és old...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A sütőt 170 fokra bekapcsoltam. 2. Az egész oldalasokat egy vékonyan kiolajozott/zsírozott tepsibe fektettem, mindkét oldalukat sóztam, borsoztam, megszórtam őket az apróra vág...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA húst felcsíkozzuk,borsozzuk. Közben a hagymát, fokhagymát üvegesre pároljuk. Ha kész,a húst be kell lisztezni, majd kérgesre pirítani.Ezután hozzáadjuk a majoránnát, sót,mustárt....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű