1 kg sertésoldalas
20 dkg paradicsompüré
8 kanál méz
1 evőkanál mustár
1 kanál balzsamecet
Erős Pista-krém - ízlés szerint só őrölt bors
Az összetevőket összekeverve pácot készítünk, mellyel a feldarabolt húsokat jól bekenjük. Egy tálba helyezzük, és egy pár órára a hűtőbe tesszük.
Ezután tepsibe helyezzük a húsokat, alufóliával letakarjuk, és puhára sütjük. Az utolsó 10-15 percben fólia nélkül sütjük ropogós pirosra a tetejét.
Párolt rizzsel tálaljuk.
A körmöket hosszában kettévágtuk, a csülköket kb. 3 cmes karikára vágtuk, ill. fűrészeltük, majd alaposan megmostam a húsokat. A nagy vaslábosba tettem a zsírt, üvegesre pirított...
Elkészítési idő: 3 óra Nehézség: KözepesA húst csíkokra vágom, a szalonnát kockára. Egy lábosban kisütöm a szalonnát, amikor üveges, ráteszem a szintén kockára vágott hagymát és együtt világosra pirítom. Ekkor ráteszem...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst ,kolbászt daraboljuk fel.Egy tálba keverjük össze a pác hozzávalóit amiben a húst jól megforgatjuk és kb:1,5 ó hagyjuk állni. Pataki tálba rakjuk bele, 2 szál rozmaringot,é...
Elkészítési idő: 1,5 ó +pácolási Nehézség: Nehéz