- 1 fej felkockázott káposzta
- 1 kockára vágott sárgarépa
- 2 evőkanál darált hagyma
- 1 evőkanál kristálycukor
- fél teáskanál só
- csipetnyi bors
- 0,5 dl tej
- 1,5 dl majonéz
- 1 evőkanál ecet
- 2 evőkanál citromlé
A káposztát és a répát egy tálba tesszük, hozzákeverjük a hagymát is. A többi hozzávalót egy kis edénybe öntjük és jól összekeverjük, majd ráöntjük a zöldségekre és jól összedolgozzuk, hogy mindenhova jusson, ezt követően hűtőbe tesszük és hagyjuk egy kicsit állni, majd kínálhatjuk.
A hozzávalókat nagy lyukú reszelőn reszeld le, az ecet helyett több citromlét használj, a tej helyett tejfölt akár egy pohárnyit is, és jóval több cukrot, hogy édeskés legyen! Ízlések és pofonok.... én így szeretem!
Először is főzd meg a tojásokat. Ehhez forrástól számítva takaréklángon, fedő alatt 8 percig főzd őket. Közben vágd apróra (vagy reszeld le) a vöröshagymát, szintén apróra a petre...
Elkészítési idő:--A paprikát megmossuk, leszárogatjuk és kicsumázzuk. - Ezután vékonyan fölszeleteljük. Ha sok van belőle, uborkagyalun is lekarikázhatjuk -Az ecetet a sóval meg a cukorral a ví...
Elkészítési idő: 30Szalonnát megpirítani, fokhagymát a kisült olajában rövid ideig megpirítani, balzsamesetet és olivát hozzáadni, összetörni a bacont, hozzáadni a vízitormát és a ruccolát, összekeve...
Elkészítési idő: 10 perc