- 1 fej felkockázott káposzta
- 1 kockára vágott sárgarépa
- 2 evőkanál darált hagyma
- 1 evőkanál kristálycukor
- fél teáskanál só
- csipetnyi bors
- 0,5 dl tej
- 1,5 dl majonéz
- 1 evőkanál ecet
- 2 evőkanál citromlé
A káposztát és a répát egy tálba tesszük, hozzákeverjük a hagymát is. A többi hozzávalót egy kis edénybe öntjük és jól összekeverjük, majd ráöntjük a zöldségekre és jól összedolgozzuk, hogy mindenhova jusson, ezt követően hűtőbe tesszük és hagyjuk egy kicsit állni, majd kínálhatjuk.
A hozzávalókat nagy lyukú reszelőn reszeld le, az ecet helyett több citromlét használj, a tej helyett tejfölt akár egy pohárnyit is, és jóval több cukrot, hogy édeskés legyen! Ízlések és pofonok.... én így szeretem!
A zöldségeket mossuk meg, vágjuk szép formára. Tegyük fel egy szép nagy tálcára a sonkatekercseket, majd a szalámikat és tegyük köré izlésesen a többi alapanyagot. Diszitsük tet...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA káposztát csíkokra szeljük. A többi hozzávalót összekeverjük, majd a káposztát is óvatosan hozzáadjuk.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTisztítás után héjastól szeleteld vékonyra, vagy reszeld le az almákat, majd csepegtess rá citromot. Csorgasd rá a mézet, majd tedd a hűtőszekrénybe. Kevés vízzel keverve főzd össz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kukoricáról leöntöm a levet és egy nagy keverőtálba teszem. Az almának a magházát eltávolítom és felkockázom (én nem szoktam meghámozni, mert az alma héja is egészséges), majd a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű