- 2 doboz vagdalthús
- 2 nagy fej hagyma
- 1 tubus csípős piros arany
- 1 tubus csemege piros arany
- 1 nagyobb sűrített paradicsom
- paprika
- tejföl
A hagymát apróra vágom, olajon megdinsztelem.
Beleteszem a sűrített paradicsomot, a csípős és csemege piros aranyat, megszórom pirospaprikával.
A vagdalthúst összetöröm villával , a masszához öntöm, összefőzöm.
Ha kész, tálaláskor tejfölt keverek hozzá.
Pápai, vagy Aldis vadlathúst érdemes venni. Az Aldiban kapható paprikakrém is megfelelő piros arany helyett.
Den Ofen auf 180 °C Umluft vorheizen. Die Kartoffeln schälen und in feine Scheiben schneiden oder mit einem Hobel in feine Scheiben hobeln. Kartoffeln in eine Auflaufform geben....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat felolvasztjuk, belekeverjük a felaprított hagymát, sózzuk, borsozzuk, felengedjük 2 dl vízzel, majd fedő alatt 15 percig főzzük. A felkockázott szalonnát kiolvasztjuk. A m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAprítsuk fel a csokoládét. Olvasszuk fel a tejjel és vízzel, kis lángon (gőz fölött még biztosabb). Adjuk hozzá az átszitált kakaóport, fahéjat és chillit, majd jól keverjük el....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDagaszt, keleszt, megsüt :)
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű