- 2 doboz vagdalthús
- 2 nagy fej hagyma
- 1 tubus csípős piros arany
- 1 tubus csemege piros arany
- 1 nagyobb sűrített paradicsom
- paprika
- tejföl
A hagymát apróra vágom, olajon megdinsztelem.
Beleteszem a sűrített paradicsomot, a csípős és csemege piros aranyat, megszórom pirospaprikával.
A vagdalthúst összetöröm villával , a masszához öntöm, összefőzöm.
Ha kész, tálaláskor tejfölt keverek hozzá.
Pápai, vagy Aldis vadlathúst érdemes venni. Az Aldiban kapható paprikakrém is megfelelő piros arany helyett.
A vajat felolvasztjuk, belekeverjük a felaprított hagymát, sózzuk, borsozzuk, felengedjük 2 dl vízzel, majd fedő alatt 15 percig főzzük. A felkockázott szalonnát kiolvasztjuk. A m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségeket megfőzzük, a nyulat beletesszük, egy éjszakát a hűtőben pácoljuk. Másnap a nyulat feltesszük külön vízben főni, ha puha, a zöldséges páclevet hozzáöntjük, kb. 10 p...
Elkészítési idő: 12 + 1,5 óra Nehézség: KözepesEz egy igen egyszerű recept. Sült csirkéhez ajánljuk köretnek és együtt is lehet sütni a hússal. De önmagában, mézzel lecsorgatva, darált dióval megszórva is isteni finom desszert...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA túrót, a mézet, a darált kekszet a citromlével, vaníliacukorral jól kikeverem. Vizes kézzel gombócokká formázom, mindegyik közepébe egy fogvájót teszek és egy fél órára beteszem...
Elkészítési idő: 1/2 óra Nehézség: Könnyű