200 g kínai kel
200 g sárgarépa
1 közepes db alma
100 g joghurt
0.5 citromból nyert citromlé
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
1 csipet cukor
0.5 csokor metélőhagyma
A kelt vékony csíkokra vágjuk. A sárgarépát meghántjuk, mossuk, durvára reszeljük. Az almát durvára reszeljük. Az egészet egy edénybe tesszük.
Az öntethez a joghurtot elkeverjük a citromlével. Sóval, borssal, cukorral ízesítjük, majd hozzákeverjük vékony gyűrűkre vágott metélőhagymát.
Az öntetet a salátához adjuk, és összekavarjuk.
A paradicsomokat és a mozzarella golyókat félbe vágjuk és összekeverjük a többi hozzávalóval. A sós pálcika receptjét felhasználva, kicsi háromszögeket sütöttem hozzá. Ez adja a...
Elkészítési idő: 30 percA gyümölcsöket alapos mosás után hámozzuk, magvaljuk, daraboljuk. Ha a dinnyehéjban tálalunk, akkor cikk-cakkban félbevágjuk, és kikanalazzuk a húsát. Összekeverjük a mézet, cit...
Elkészítési idő:Keverjük össze az olajat, a cukrot és a hagymát. Adjuk hozzá a tárkonyecetet. Keverjük bele a majonézt (eredetileg: Miracle Whip). Adjuk hozzá a reszelt sárgarépát és káposztát. Jó...
Elkészítési idő: