100 g zabpehelyliszt vagy zabpehely ledarálva
50 g vaníliás fehérje
2 tojás (L-es)
200 g áfonya
kb. 1 dl tej
1/2 tk szódabikarbóna
édesítő
Az áfonya kivételével turmixold össze a hozzávalókat, majd a végén forgasd bele a gyümölcsöt. Töltsd a masszát szilikonos muffin formákba úgy, hogy a mélyedéseket nagyjából háromnegyed részig töltse ki a tészta. Előmelegített sütőben, kb. 175 fokon süsd meg!
A margarint elmorzsoljuk a liszttel, majd hozzáadjuk a tejet, a tojást, a porcukrot és tésztát gyúrunk belőle, amit három részre osztunk. 30*40 cm-es téglalap alakra nyújtjuk őket...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojást a cukorral, majd a tejföllel elkeverjük, hozzáadjuk a rumot, végül a sütőporos liszttel összegyúrjuk. Ha túl lágy lenne, még adhatunk hozzá lisztet, a lényeg, hogy ne raga...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojást, a cukrot összekeverjük, hozzáadjuk a túrót. Egy nagyobb kanálban az ecettel megpezsegtetjük a szódabikarbónát, ezt is a túróhoz adjuk, legvégül pedig belekeverjük a liszt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy nagy tálba a vajat, a citromhéját, a porcukrot és a vaníliás cukrot habosra keverjük, majd egyesével hozzáadjuk a tojásokat és végül a lisztet. Egy összeállt, nem folyós, de ne...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű