avokádó
só
citromlé
fokhagyma
Az avokádókrém készítése tulajdonképpen a vásárlásnál kezdődik. Ha pénteken mész bevásárolni, mindenképpen puha avokádót válassz, azzal lehet jól dolgozni. Vágd félbe, és kanalazd ki a belsejét. Ha valóban puha, villával könnyedén összenyomhatod. A só, a citromlé és a fokhagyma elmaradhatatlan hozzávalói az avokádónak, de szárított paradicsomot is tehetsz bele. A bagettre kenve olívabogyóval vagy kapribogyóval díszítheted
A hagymát és a zöldpaprikát vágd apróra. A paradicsomokat tedd pár másodpercre forró vízbe, így könnyen lehámozható a héja, majd ezt is vágd apróra. Olívaolajon pirítsd meg a hagy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűApróra vágjuk a zöldségeket, sajtot, összekeverjük. Állni hagyjuk.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát hámozzuk meg és reszeljük le. Így áztassuk be 5 percre vízbe (távozik belőle a keményítő), majd öntsük le róla a vizet és papírtörlővel itassuk fel a maradékot. Ezt köv...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Mandulát sóval, borssal, paprikával és chili porral összekeverjük 2. Verjük fel a tojást 3. Vágjuk a hagymát egyes gyűrűk, dip a tojást, és kapcsolja be a mandulás keveréket....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű