avokádó
só
citromlé
fokhagyma
Az avokádókrém készítése tulajdonképpen a vásárlásnál kezdődik. Ha pénteken mész bevásárolni, mindenképpen puha avokádót válassz, azzal lehet jól dolgozni. Vágd félbe, és kanalazd ki a belsejét. Ha valóban puha, villával könnyedén összenyomhatod. A só, a citromlé és a fokhagyma elmaradhatatlan hozzávalói az avokádónak, de szárított paradicsomot is tehetsz bele. A bagettre kenve olívabogyóval vagy kapribogyóval díszítheted
Reszeljük egy nagyobb tálba a sajtot. Adjuk hozzá a tojást illetve a lisztet, amit ízlés szerint lehet adagolni. Lehetőleg annyi lisztet öntsünk hozzá, hogy ne legyen ragadós a tés...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA Burgonyát és a hagymát vékony szeletekre vágjuk. Kiolajozott tepsibe rétegezzük: Burgonya-kömény,só, bors-hagyma. Amíg el nem fogynak a hozzávalók. Minden réteget meglocsolunk...
Elkészítési idő: fél óra Nehézség: KönnyűA sütőt előmelegítjük 200 º-ra, légkeverésen. A burgonyát alaposan megmossuk, szárazra töröljük (ne hámozzuk meg). Mindegyiket hosszanti irányban négy részre, cikkelyekre vágjuk....
Elkészítési idő: 30-60 perc Nehézség: KönnyűA krumplit mosd meg alaposan, kicsit meg is dörzsölheted, és papírtörlővel itasd le róla a nedvességet. A nagyobb darabokat vágd félbe vagy négy részre. Egy tepsit bélelj ki sütőpa...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű