30 dkg trappista sajt
2 db tojás
3 ek zsemlemorzsa
1 evőkanál finomliszt
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
petrezselyem ízlés szerint
1.5 dl napraforgó olaj
elkészítés
A sajtot lereszeljük, összekeverjük a tojásokkal, sóval, borssal, petrezselyemmel.
Kis golyókat formázunk lisztbe mártott kézzel. Zsemlemorzsába forgatjuk, és forró olajban kisütjük.
zöldségkeveréket megfőzzük, majd összekeverjük és sózzuk!
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit héjában főzzük. Közben a hagymát durva kockára vágjuk és az olajban barnára pirítjuk. A megfőtt krumplit hideg vízzel öblítjük és melegen hámozzuk. A hagymához adva k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA bacont felkockáztam, és egy serpenyőben elkezdtem sütni. Mikor már majdnem kész volt, hozzáadtam a durvára vágott diót, és együtt készre pirítottam őket. Kiszedtem őket egy edény...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kukoricát a tojássárgákkal, a reszelt sajttal, fokhagymával és a tejjel együtt a turmixgép poharában simára turmixoljuk. A tojások fehérjét egy csipet sóval keményre verjük. Ös...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű