3 csirkemell, hosszú vékonyabb csíkokra vágva
2 - 3 csésze kókuszreszelék
½ csésze szénhidrátcsökkentett vagy paleo liszt
só, bors ízlés szerint
3 tojás
olaj vagy zsír a sütéshez
A morzsát cseréld durvára darált, vagy épp egész magokra, például őrölt dióra, kókuszreszelékre, egész szezámmagra, zabkorpára.
ELKÉSZÍTÉS: A csirkét először lisztben, tojásban, végül pedig kókuszreszelékben kell megforgatni. A liszt lehet paleo, update, graham is, kinek-kinek ízlése szerint. A kókusztól pedig nem kell idegenkedni, nagyon lágyan érződik majd végül a húson.
A húst kisütheted olajban, kókuszzsírban, de akár sütőpapírra fektetve tepsiben is. Ha utóbbit választod egy konyhai ecset segítségével mindkét oldalát finoman kend meg olajjal.
TIPP: A sütő aljába egy edénybe tegyél vizet párologni, hogy a hús minél puhább maradjon, és ne égjen meg a panír. 40 percig süsd, majd 20 perc után, vagy amikor már kissé kezdenek barnulni, fordítsd meg a húsokat, hogy mindkét oldaluk egyenletesen süljön át.
A karalábékat kivájjuk úgy, hogy vékony falat hagyunk. A kivájt darabokat félretesszük. A darált húst összekeverjük a tojással, az előzőleg félig megfőtt rizzsel, ízlés szerint só...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: NehézA lisztet, az élesztőt, a tejet, a sót és az olívaolajat borítsuk egy nagyobb edénybe, majd gyúrjuk össze, míg lágy tésztát nem kapunk. Ha túl lágy lett, tegyünk bele mé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTisztítsuk meg a gombát, helyezzük jénai edénybe. A sonkát, az újhagymát, a paradicsomot és a füstölt sajtot aprítsuk pici darabokra, majd mindezeket keverjük össze a doboz tejföll...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű