3 tojás
3 evőkanál natúr krémsajt
1/4 teáskanál sütőpor
Kevés sóval mindenképpen ízesítsd, ezen felül pedig ízlésedtől függően játszhatsz a fűszerekkel, például rozmaringgal, fokhagymával vagy akár valamilyen természetes édesítőszerrel, például steviával.
Melegítsd elő a sütőt 180 fokra.
Válaszd ketté a tojásokat, és a sárgáját keverd össze a krémsajttal, illetve az ízesítéshez szánt alapanyagokkal.
A tojások fehérjéhez add hozzá a sütőport, és verd jó kemény habbá.
Óvatosan dolgozd össze a két keveréket, vigyázva, hogy ne törd szét a kemény habot.
Halmozz 10-12 kanállal, kényelmes távolságban egymás mellé a sütőpapírral bélelt tepsire, majd süsd nagyjából 15-20 percig a középső rácson, amíg szép aranybarna nem lesz.
Hagyd egy kicsit hűlni, majd fogyaszd köretként, nasiként vagy szendvicsként! Jó étvágyat!
A rizst pergősre megfőzzük, a rózsáira szedett brokkolit pedig félpuhára megpároljuk. Mikor elkészültek, kissé kihűtjük őket. Egy tálba tesszük a rizst, a puha brokkolit, a nyers t...
Elkészítési idő: 30 percA burgonyát megpirítjuk a hagymával egy serpenyőben. Amikor megpuhult ráteszem a petrezselymet és fűszerezem sóval, borssal. Egy őzgerincformát a baconnal kibélelek és beleteszem...
Elkészítési idő: 1 óraNyers répából készítve : a répát megtisztítom, karikára vágom.Egy evőkanál olajat felhevítek egy nagyobb serpenyőben. Bele a répa, kevés só, kb. 1 kávéskanálnyi vaj, 1/2-1-kávés...
Elkészítési idő: 30 perc