2 db édesburgonya
2-3 csokor petrezselyem
3-4 ek. kókuszolaj
A körethez az édesburgonyát hámozd meg, majd vágd fel kockákra. Párold meg kicsit az édesburgonya kockákat. Én párolóban 10 perc alatt pároltam meg közepesen puhára, hiszen még pirítjuk majd kicsit és kevergetés közben nem jó, ha szétesik. A petrezselymet vágd fel apróra, majd futtasd meg kicsit a kókuszolajon és borítsd bele a megfőtt édesburgonyát is és pirítsd le kicsit.
http://www.szer-etet.hu/hagymas_rostelyos
A burgonya héját alaposan megsikáljuk, és héjastól sós vízben puhára főzzük. A lisztet egy tálba szitáljuk, hozzáadjuk a még melegen áttört burgonyát (ez a meleg fog majd segíteni...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA salátához a póréhagymákat félbevágjuk, majd félkarikára vágjuk. Ezután alaposan átmossuk. Érdemes kétszer is átöblíteni hideg vízzel. Ha már szép tiszta, akkor leszűrjük, és egy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször is készítsd elő a krumplit. Mosd meg, szárítsd meg, és vágd kb. 1-1,5 cm-es karikákra. Ha salátának való burgonyát használsz, ahogy javaslom, annak a héja is vékon...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zsírban meg kell karamellizálni a cukrot, közben hozzá kell adni az apróravágott hagymát. A káposztának ki kell vágni a torzsáját és viszonyla vékonyan fel kell szeletelni, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű