HOZZÁVALÓK:
1 közepes fej karfiol
25 dkg sovány túró
2 db tojás
3 evőkanál paleo vagy Norbi liszt
2 db tojásfehérje
só, bors
kevés reszelt sajt, vagy parmezán a tetejére
A karfiolt főzd puhára és alapos lecsöpögtetés után törd össze egy krumplinyomóval. Add hozzá a többi hozzávalót, és alaposan keverd össze. Ha nagyon puhának érzed, tehetsz még hozzá egy evőkanál lisztet. Szórd meg sajttal, vagy magokkal a tetejét. Előmelegített sütőben süsd, inkább alacsonyabb hőfokon (160 fok körül) de hosszabb ideig.
40-50 perc ennek a pogácsának a sütési ideje.
Kókuszzsíron morzsásítom és kész
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűlisztet a tojással és a tejföllel alaposan kidolgozzuk. Lisztezett deszkán is átforgatjuk, majd vékonyra kisodorjuk. Tíz evőkanál olvasztott zsírt öt evőkanál liszttel elkeverü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA túrót egy tálban villával összetörjük. Hozzáadjuk a mézet, a kekszet és alaposan összedolgozzuk, citrommal ízesítjük. Vizes kézzel apró golyókat formázunk és egy tálcára rakj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű- A tojásokat válaszd ketté, a sárgáját keverd ki a cukorral, amíg a cukor bele nem olvad. - A tejet lassan forrald fel a vaníliás cukorral. - A fehérjébe tegyél egy negyed...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű