HOZZÁVALÓK:
1 közepes fej karfiol
25 dkg sovány túró
2 db tojás
3 evőkanál paleo vagy Norbi liszt
2 db tojásfehérje
só, bors
kevés reszelt sajt, vagy parmezán a tetejére
A karfiolt főzd puhára és alapos lecsöpögtetés után törd össze egy krumplinyomóval. Add hozzá a többi hozzávalót, és alaposan keverd össze. Ha nagyon puhának érzed, tehetsz még hozzá egy evőkanál lisztet. Szórd meg sajttal, vagy magokkal a tetejét. Előmelegített sütőben süsd, inkább alacsonyabb hőfokon (160 fok körül) de hosszabb ideig.
40-50 perc ennek a pogácsának a sütési ideje.
Az almát meghámozzuk, magházát eltávolítjuk, cikkekre vágjuk és a porcukorral, vajjal karöltve egy lábasban addig pároljuk míg szétfő. Mehet bele a dió, mazsola és a kakaó. Kever...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMegkelt tésztát téglalap formára nyujtom vaj margarin keverékével meglocsoljuk,megszórjuk porcukorral,kakaóval és feltekerjük.Másfél ujnyi vastag szeletekre vágjuk.A csigákat zsiro...
Elkészítési idő: 1,5 Nehézség: Könnyű1. A sütőt kapcsoljuk be, 160 fokra, alul-felül sütés programra, és hagyjuk melegedni, míg a tésztát elkészítjük. 2. A cukkinit meghámozzuk, majd lereszeljük. 3. A tojásokat...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA langyos cukros tejben a 2 dkg élesztőt megfuttatjuk. A liszttel a vajat elmorzsolom, hozzáadom a tojások sárgáját és a felfuttatott élesztőt. Összedolgozom, 2 órát pihentetve. Né...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű