3 pohár kefir
3 pohár búzadara
2,5 pohár cukor
1,5 pohár étolaj
3 tojás
2 cs vaníliás cukor
fél cs sütőpor
Egy nagyobb gáztepsit kikenünk olajjal, és ráfektetünk három réteslapot. Erre ráöntjük a fele keveréket, megszórjuk gyümölccsel. Erre két réteslapot teszünk, majd a keverék másik felével öntjük le és újra gyümölcsöt teszünk rá. A tetejére három réteslap kerül. Megkenjük tojássárgájával, kikevert tejföllel és megsütjük.
A tojás fehérjéket gépben felverni, félretenni. A sárgájákat cukorral kikeverni és mehet bele a sütőporos liszt. Majd az olaj és viz is. Utána a felvert fehérjéket szépen beleforga...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesFür den Sabayon Weißwein, Orangenlikör, etwas Pfeffer, 30 g Zucker und Eigelb in einen Schlagkessel geben. Mit den Quirlen des Handrührers im heißen Wasserbad (darf nicht kochen!)...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA méréshez használt bögre mérete 2,5 dl. A tojásokat az olajjal és a cukorral habosra keverjük. Ezután a többi hozzávalókat is hozzáadjuk, majd a masszát egy 20 × 30 cm-es, sütőpap...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVastag talpú lábasban feltesszük a tejet forrni 5 dkg cukorral és a vaníliával. A tojások sárgáját habosra keverjük 5 dkg cukorral. Folyamatos keverés mellett ráöntjük a forró teje...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű