25 dkg vöröslencse
1 fej hagyma apróra vágva
1 gerezd zúzott fokhagyma
2 evőkanál citromlé
1 teáskanál római kömény
1/2 dl olíva- vagy kókuszolaj
só, bors
A vöröslencsét főzd puhára, kb. négyszeres mennyiségű vízben.
A hagymát, fokhagymát pirítsd meg a zsiradékon.
Tedd az összes hozzávalót turmix gépbe és mixeld simára.
Friss, apróra vágott zöld fűszerrel, újhagymával szórd meg a tetejét!
Piritossal isteni.
hús+olaj-->dínsztelem+víz+paprika+uborka+fűszerek-->ha puha le a tűzről+majonéz. Palacsintákat be töltöm +bepanírozom+kisütöm olajba :)
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEvőkanálnyi olajban megpirítjuk a darált húst vagy a sonkát a reszelt vöröshagymával. Hozzáadjuk a reszelt zellert és az ugyancsak reszelt sárgarépát és azzal még pár percig együtt...
Elkészítési idő: 1,30 perc Nehézség: KönnyűA sertéshúst kisebb kockákra vagy ízlés szerint csíkokra vágjuk. A felaprított vöröshagymát a olajon megfuttatjuk, hozzáadjuk a húst, a fokhagymát és az apróra vágott petrezsely...
Elkészítési idő: 120 perc Nehézség: Könnyű1 csomag fagyasztott sóskát pici sóval és annyi vízzel, felöntve főzni, kiengedni, ami éppen ellepi. Habarást készíteni kókusztejszínből, csicseri liszt-zabpehelyliszt (összesen kb...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű