10 dkg Schär C süteményliszt
10 dkg gluténmentes jelzésű !!! zabpehely
5 dkg kókuszreszelék
1/4 cs. sütőpor
10 dkg cukor
1 vaníliás cukor
12 dkg margarin
1 tojás
ét vagy tejcsokoládé apróra vágva ízlés szerint
mandulaforgács ízlés szerint.
Ezeket jól összedolgozzuk, vizes kézzel golyókat formálunk belőle, majd a tepsiba lapítjuk, s készre sütjük.
Mielőtt kivesszük a tepsiből, hagyjuk kicsit hűlni, különben széttomlik.
4 tojásnak szétválasztjuk a fehérjét és a sárgáját, a fehérjét félre tesszük. A tojássárgákhoz (4) hozzáadjuk a marad 3 egész tojást és a cukrot majd jól elkeverjük (ezt robotgépp...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesÖsszekeverni mindent, a végén a tejet és a tojást. Ne legyen híg a tészta. Lehet bele csokidarabot tenni. 220°C-on 20percig sütni.
Elkészítési idő: 1óra Nehézség: KönnyűA tojásfehérjét habbá verjük, fokozatosan hozzáadjuk a cukrot, és alaposan kikeverjük. A kemény habhoz keverjük aztán a darált diót is. Ezután az ostyát kis lapokra vágjuk, ezek...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 Melegítsük elő a sütőt 180 C-ra és készítsünk elő egy kipapírozott, kb 20x20 cm-es tepsit 2 Olvasszuk meg a csokoládét a vajjal. 3 Törjük össze a kesudiót, és egy tálban...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű