10 dkg Schär C süteményliszt
10 dkg gluténmentes jelzésű !!! zabpehely
5 dkg kókuszreszelék
1/4 cs. sütőpor
10 dkg cukor
1 vaníliás cukor
12 dkg margarin
1 tojás
ét vagy tejcsokoládé apróra vágva ízlés szerint
mandulaforgács ízlés szerint.
Ezeket jól összedolgozzuk, vizes kézzel golyókat formálunk belőle, majd a tepsiba lapítjuk, s készre sütjük.
Mielőtt kivesszük a tepsiből, hagyjuk kicsit hűlni, különben széttomlik.
Sütünk egy piskótalapot 7 tojásból. Kivágunk belőle egy 18 és egy 23 cm-es kerek lapot. A többit feltekerjük 15 dkg sárgabaracklekvárral, és felszeleteljük 6-8 mm vastagságú szelet...
Elkészítési idő: 2 óraVíz+vaj-elolvad+ liszt+só+cukor-5 percig forralni (serceg)-hűteni+ 5-6 tojás (nokedli tészta) felverve beletenni.Habzsákba-chuross-olajba sütni-fahéjas cukorba forgatni. Előmelegí...
Elkészítési idő: 1/2 óraA tészta alapanyagait egy tálba tesszük és robotgéppel összedolgozzuk, majd fél órán át hűtőben pihentetjük. Közben felverjük a tojásfehérjét és belekeverjük a kókuszreszeléket és...
Elkészítési idő: