A burgonyát meghámozzuk, majd uborka szeletelőn legyaluljuk. Lényeg hogy vékony szeleteket kapjunk. Áztassuk be bő, hideg vízbe, öblítsük le, csepegtessük le szárazra és bő, forró olajban apránként süssük. Ha kisült mindenféle fűszersóval ízesíthetjük.
Fokhagymás tejföllel isteni.
A margarint felolvasztjuk, megdinszteljük az apróra vágott hagymát és a bacont. Ezután hozzátesszük az apróra vágott csirkemellet, fűszerezzük, és jól átforgatjuk, kissé le is süth...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFelfuttatjuk az élesztőt egy kis tejben a cukorral. A lisztbe belemorzsoljuk a margarint, hozzáadjuk a sót, az élesztőt, a tojássárgáját és a tejfölből fokozatosan annyit, hogy a t...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA margarint a liszttel, tejföllel és a sóval kemény tésztává gyúrjuk és 2 mm-esre nyújtjuk. Megkenjük egy kevés tojással, megszórjuk reszelt sajttal és ráfektetjük a bacon szelete...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyűámozd meg az édesburgonyát, és kockákra vágva főzd puhára egy lábas vízben. Keverd össze a tésztát: a tojásokat verd fel, a magliszteket add hozzá csomómentesen. A megfőtt édesbu...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű