1 csésze kukoricadara
4 csésze víz
só
1 ek. vaj
olivaolaj
zsálya
A vizet felforraljuk. Hozzákeverjük a sót, a vajat, a zsályát és kevergetés közben hozzáadagoljuk a kukoricadarát. Mikor összeállt, kihűtjük, majd fagyiskanállal kiadagoljuk. Olivaolajon ropogósra sütjük a golyók minden oldalát. Célszerű olyan hússal tálalni, melynek van szaftja.
A karfiolt tisztítsd meg, szedd rózsáira és főzd puhára. A megfőtt karfiolt konyhai robotgépben pépesítsd krémesre, majd add hozzá a vajat, a tejfölt, illetve sózd és borsozd meg....
Elkészítési idő:A burgonyákat felkockázni és forró vízbe megfőzni. Ha kész van leszűrni és hozzáadni a többi alap anyagot majd krumpli nyomóval pépesíteni. Sütőpapírt picit olajjal meg kell kenni...
Elkészítési idő:Amikor a cukkini levet ereszt, kicsavarjuk. A kicsavart cukkinihez hozzáadjuk a fűszereket, a tojást és elkeverjük az útifűmaghéjjal. Hagyjuk állni pár percet (nálam 10 perc volt...
Elkészítési idő: