7,5 dkg quinoa
1 ek olívaolaj
5 dkg édes burgonya
5 dkg sárgarépa
5 dkg cékla
7,5 dkg padlizsán
7,5 dkg cukkini
2,5 dl húsalaplé
1 kk só
1 kk bors
szárított zöldfűszerekből 1-1 kk : kakukkfű, bazsalikom, oregánó
1 tojás
A zöldségeket egyforma, kb. 1x1 cm-es kockákra vágtam. A quinoát az olajon átforgattam, sóztam, borsoztam, hozzáadtam, hozzáadtam az édesburgonyát, a répát és a céklát, a zöldfűszereket majd felöntöttem a húsalaplével. Fedő alatt főztem kb. 10 percig, aztán következett a padlizsán és a cukkini. Mikor megfőtt, hagytam langyosra hűlni, hozzákevertem egy tojást, hogy összetarsa és maréknyi labdákat gyúrtam belőle, amelyeket szilikon muffinformába tettem és 180 fokos sütőben 15-20 perc alatt megsütöttem.
Néhány üveget vagy tálkát készítsünk elő, amelybe majd kerül a pudingunk. Néhány eperszemet hagyjunk meg a tetejére, a többit a hozzávalókkal rakjuk mixerbe, és keverjük krémesre....
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA gombát mossuk meg, vágjuk nagyobb darabokra. A hagymát és a paradicsomot pucoljuk meg, daraboljuk össze. A zsíradékon pirítsuk meg a hagymát, tegyük rá a gombát, a paradicsomot....
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA vajat felmelegítjük és a felszeletelt gombát megpároljuk benne, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát. A tejfölbe keverjük a lisztet, amikor a gomba megpuhult, felöntjük vele és folyama...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű6-8 évig csíraképes a görögdinnye, a sárgadinnye, az uborka, a spárgatök és a sütőtök vetőmagja. - 4-5 évig megőrzi a csíraképességét a káposztafélék, a fejes saláta, a spenót,...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz