25 dg sajtkrém (Philadlephia vagy Mascarpóne)
2 dl tejszín (LM)
2 evőkanál édesítő (GM porcukor, nádcukor, eritritol, stb.)
A sajtkrémet verd fel 3 percig robotgéppel habosra.
Add hozzá a tejszínt és az édesítőt és habosítsd tovább 2 percig.
Ez egy kis tortára való mennyiség.
Egy 26 cm-es formában sütött tortához duplázd meg a mennyiségeket.
Ízesíthető apróra vágott őszibarack befőttel, (holland) kakaóporral, olvasztott GM csokoládéval.
A kis serpenyőben olvasszuk össze kis lángon a vajat, a kakaóport, a cukrot, a tejet és a mézet. Egy kis tálkában keverjük el az ecetben a szódabikarbónát, ez rögtön fel fog hab...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tökéletesen sima máz eléréséhez a porcukrot többször, legalább háromszor szitáljuk át. A tojásfehérjét engedjük át egy szitán, majd pár órát (4-5) hagyjuk a hűtőben. Adjuk hozzá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Krećemo s kuhanjem kreme da bi se hladila dok pečemo kore. Stavljamo mlijeko da zakuha. Odvojimo žutanjke od bjelanjaka (pazeći pritom da si odmah u posude odvajamo zasebno po...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű