menu

Családireceptkönyv.hu

7/06/0337


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


7/06/0337

Elkészítés:


7/06/0337

Trükkök, tippek, praktikák:


7/06/0337

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Birsalmaleves mandarinnal
Birsalmaleves mandarinnal

A birsalmákat megmossuk, meghámozzuk, magházukat eltávolítjuk, majd felkockázzuk. Annyi vízben, ami jól ellepi, feltesszük főni. Közben ízesítjük a sóval, a cukorral, a mézzel, a...

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Ananászleves
Ananászleves

Előkészítjük az ananászt. Ha friss gyümölccsel dolgozunk: meghámozzuk, a középső részét hosszában kifúrjuk, a fás részeket eltávolítjuk. A húsát apró darabokra vágjuk, kevés cukorr...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Fácán leves
Fácán leves

Elkészítés: Óvatosan üss el szép nagy fácánt, úgy, hogy ne roncsold szét. Rosszabbik esetleg a „Tolbuchin Körúti” Nagycsarnokban vedd meg. Mondj el imát érte, hogy az égiek neked s...

Elkészítési idő: kb.5 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Imre
Krémes almaleves
Krémes almaleves

Elkészítés Az almákat megtisztítjuk, és tetszőlegesen feldaraboljuk. A vízzel, cukorral, csipetnyi sóval, és a fahéjrúddal feltesszük főni. Mire felforr, elkészítjük a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk