7/06/0337
7/06/0337
7/06/0337
A birsalmákat megmossuk, meghámozzuk, magházukat eltávolítjuk, majd felkockázzuk. Annyi vízben, ami jól ellepi, feltesszük főni. Közben ízesítjük a sóval, a cukorral, a mézzel, a...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűElőkészítjük az ananászt. Ha friss gyümölccsel dolgozunk: meghámozzuk, a középső részét hosszában kifúrjuk, a fás részeket eltávolítjuk. A húsát apró darabokra vágjuk, kevés cukorr...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűElkészítés: Óvatosan üss el szép nagy fácánt, úgy, hogy ne roncsold szét. Rosszabbik esetleg a „Tolbuchin Körúti” Nagycsarnokban vedd meg. Mondj el imát érte, hogy az égiek neked s...
Elkészítési idő: kb.5 óra Nehézség: KözepesElkészítés Az almákat megtisztítjuk, és tetszőlegesen feldaraboljuk. A vízzel, cukorral, csipetnyi sóval, és a fahéjrúddal feltesszük főni. Mire felforr, elkészítjük a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű