50 dkg csirkemell filé
30 dkg sonka
20 dkg füstölt sajt
20 dkg trappista sajt
30 dkg bacon
2 db tojás
5 evőkanál finomliszt
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
szerecsendió ízlés szerint
A csirkemellet vékonyra kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a reszelt szerecsendióval, majd lisztbe és a tojásba forgatjuk.
A kétféle sajtot lereszeljük, és összekeverjük.
A szalonnával körkörösen kirakunk egy tűzálló tálat, úgy, hogy a szalonnacsíkok túllógjanak az edény szélén.
A szalonnára egy adag reszelt sajtot rétegezünk, erre kerül a csirkemell, majd a sonkaszeletek, aztán ismét jöhet a sajt. A hozzávalókat addig rétegezzük, míg el nem fogynak.
Előmelegített sütőben, 1 óra alatt készre sütjük.
sütési hőfok: 170°C
sütési mód: hőlégkeveréses
A húst kockára vágom, vajon fehérre pirítom, megszórom őrölt borssal, delikáttal, megpárolom. Megszórom liszttel, felöntöm tejszínnel, babérlevelet teszek bele, átforralom. Rizzs...
Elkészítési idő: 30 perc1. Keverd össze a mézet (vagy az édesítőt), a mustárt, az olajat, a fokhagymát és a sót. Alaposan forgasd át a pácban a húsdarabokat, majd tedd egyelőre félre tálat. 2. Egy serp...
Elkészítési idő:A húst megmossuk, szárazra töröljük, fűszeres lisztbe forgatjuk, kevés forró olajon a szeletek mindkét oldalát hirtelen elősütjük és félretesszük.(Én szeletelt hagymát és fokhagymá...
Elkészítési idő: