(9 db)
15 dkg Schar Mix B
15 dkg Beiker lisztkeverék
1 ek. burgonyapehely
1 tk. útifű maghéj
1 tk. só
1 kk. cukor
1/2 cs. Dr. Oetker porélesztő
3 ek. kókuszolaj
300 ml langyos víz
a hozzávalókat egy tálba mérjük és a robotgép dagasztófejével kb. 5 percig keverjük
lágy tésztát kapunk, amiből olajos kézzel gombóckákat formálunk és sütőpapíros tepsibe tesszük
a tetejüket megszórjuk rizsliszttet
50 fokra, légkeverésre a sütőbe tesszük kelni 30 percre
kivesszük, lekenjük a tetejüket kókuszolajjal
200 fokos sütőbe toljuk őket 5-6 percre
180 fokra csökkentjük a hőmérsékletet és további 20-25 percet
sütjük
összedagasztani én géppel de lehet kézzel… akkor jó ha elválik a dagasztó falától és egy gomboccá válik, ha szükséges lehet vizet adni hozzá, ez mindig liszt függő kétszer 40 perc...
Elkészítési idő: 1+1 nap Nehézség: KönnyűGyúrjuk össze a hozzávalókat, majd pár perc pihentetés után nyútjsuk ki és vágjunk belőle négy tészta lapot (akkorát, amekkora szendvicssütőnk!) 2-2 tésztalapot helyezzünk rá a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször is felfuttattam az élesztőt- 1 pohár meleg tejbe belemostam az élesztőt, hozzákevertem 1 kanál cukrot és 2 kanál lisztet. Meleg helyen, letakarva 25 percig kelesztettem. B...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összekevertetjük a kenyérsütőgép pizza programjával, ez a leggyorsabb, de a mixer dagasztójával, vagy kézzel is ugyanannyira megfelelő. Ezután a tésztát 1-2 órán át...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű