(9 db)
15 dkg Schar Mix B
15 dkg Beiker lisztkeverék
1 ek. burgonyapehely
1 tk. útifű maghéj
1 tk. só
1 kk. cukor
1/2 cs. Dr. Oetker porélesztő
3 ek. kókuszolaj
300 ml langyos víz
a hozzávalókat egy tálba mérjük és a robotgép dagasztófejével kb. 5 percig keverjük
lágy tésztát kapunk, amiből olajos kézzel gombóckákat formálunk és sütőpapíros tepsibe tesszük
a tetejüket megszórjuk rizsliszttet
50 fokra, légkeverésre a sütőbe tesszük kelni 30 percre
kivesszük, lekenjük a tetejüket kókuszolajjal
200 fokos sütőbe toljuk őket 5-6 percre
180 fokra csökkentjük a hőmérsékletet és további 20-25 percet
sütjük
A sütőt előmelegítjük 180 C-ra. Előkészítünk egy 30x25 cm-es tepsit. 2 A szobahőmérsékletű tejben felfuttatjuk az élesztőt. 3 A lisztet, a cukrot, és a sót egy tálba tesszük,...
Elkészítési idő: 160 perc Nehézség: KözepesMindent összegyúrtam,1 órát kelesztettem.Kinyújtottam felkockáztam és a lapokat sütőpapírral bélelt sütőbe rakosgattam,töltöttem.És újra kelesztettem fél órát.200 fokos sütőben sül...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KözepesEgy tálban keverjük össze a lisztet és a sót, egy másik edényben pedig az élesztőt elegyítsük a melegvízzel. Az élesztős vizet adjuk hozzá a liszthez, és határozott mozdulatokkal k...
Elkészítési idő: 1,5 Nehézség: Közepes