2 nagy csirkecomb
1 kg burgonya
1 fej hagyma - vörös
só
bors - fekete (őrölt)
köménymag (őrölt)
2 evőkanál étolaj
A húst alaposan megmossuk, forgójánál elvágjuk. A burgonyákat, hagymát meghámozzuk. A burgonyát karikákra vágjuk, a hagymát laskájára vágjuk.
Tepsibe tesszük az olajat, mehet bele a burgonya, megszórjuk őrölt köménnyel, sózzuk, és kézzel kicsit átforgatjuk.
Rátesszük a hagyma szeleteket is.
Erre tesszük a csirkecombokat, amiket kicsit bedörzsölünk mind két oldalán sóval, borssal.
Alufóliával letakarjuk és előmelegített 200 C fokos sütőbe mehet 60 percre, majd levesszük a fóliát és a legnagyobb fokozaton szépen megpirítjuk.
1. A vegyes zöldségeket megpároljuk, az apróra vágott almát hozzákeverjük, fehérborssal, pici sóva megszórjuk. 2. A csirkemellből kb. fél cm vastagságú szeleteket vágunk, picit me...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz élesztőt felfuttatjuk a cukros tejben. Összegyúrjuk és hagyjuk kelni. A csirkemellet apró kockákra vágjuk, bepácoljuk az ízlés szerint készített pácba. Kis idő múlva olajban meg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA puha pulykacombot kicsontozzuk, felszeleteljük, és tepsibe fektetjük. A raguhoz a hagymát megtisztítjuk, cikkekre vágjuk, szétszedegetjük, majd a főszerekkel és az olajjal összek...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA sütőt melegítsd elő 200 fokra. A lisztet, paprikát, a sót és a borsot keverd össze. A húsokat forgasd bele a fűszeres keverékbe és tedd kiolajozott tepsibe. Keverd össze a méz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű