800g kenyérliszt
200g rétesliszt
650 ml langyos víz
1 teaspoon fine sea salt
2 x 7 g dried yeast sachets
1 tablespoon golden caster sugar
4 tablespoons extra virgin olive oil
http://www.jamieoliver.com/recipes/uncategorised-recipes/pizza-dough/
A tésztát kifőzzük. A mazsolát rumban megáztatjuk. A tojássárgákat a vaníliás porcukorral és a vajjal habosra keverjük,majd a citrom reszelt héjával ízesítjük. Hozzákeverjük a t...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA padlizsánokat hosszában félbevágom, a húsát mélyen bevagdosom, meglocsolom olívaolajjal és egy olajozott tepsibe teszem, majd a 180 fokra előmelegített sütőbe tolom és 40-45 perc...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát, sárgarépát, zellert megpucoljuk, felaprítjuk és egy kanál vajjal alacsony lángon, fedő alatt párolni kezdjük. Ha a sárgarépa szép színt kapott és félig megpuhult, hoz...
Elkészítési idő: 30-35 perc Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit egy tálban jól összegyúrjuk. Hagyjuk picit pihenni, pont elég neki annyi pihenő míg a tölteléket elkészítjük. A sonkát, paprikát, póréhagymát apróra darabolju...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű