800g kenyérliszt
200g rétesliszt
650 ml langyos víz
1 teaspoon fine sea salt
2 x 7 g dried yeast sachets
1 tablespoon golden caster sugar
4 tablespoons extra virgin olive oil
◾️A húst felkockázzuk és megmossuk. ◾️A szalonnát és a hagymát is felkockázzuk. ◾️A szalonnát pirítani kezdjük (ha esetleg keveselljük a kisült zsírt, adhatunk hozzá pici olaja...
Elkészítési idő: 3 óra Nehézség: KözepesA vizet felteszem forrni, répát és a káposztát összevágom vékony csíkokra. A wokot felmelegítem amilyen forróra csak tudom bele teszek kb fél deci olajat, aztán a káposztát, így...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát és a burgonyát sós vízben megfőzzük. Közben a vöröshagymát apróra vágjuk és a zsíron megdinszteljük (esetleg kissé megpirítjuk). A tűzről levéve hozzáadjuk a pirospapriká...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűA valódi nápolyi pizza hozzávalóit és elkészítési módját tekintve, legyen szó akár a Margheritáról, akár a Marinaráról, nagyon szigorú előírásoknak kell, hogy megfeleljen (485 °C-o...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű