4 csirkecomb
4 ek. harisszapaszta
1 citrom cikkekre vágva
1/2 kg fürtös paradicsom
1/2 kg apró szemű sárga burgonya
60 g Kalamata olajbogyó összevágva
2 ek. olívaolaj
zöldsaláta a tálaláshoz
1. Melegítsük elő a sütőt légkeveréses fokozaton 170 fokra. Vagdossuk be mélyen a csirkecombokat több helyen, majd kenjük be a harisszával. Sózzuk alaposan, majd rendezzük őket egy tepsibe. Facsarjuk rá a citromlevet, majd a citromgerezdeket is rendezzük el a tepsiben a paradicsommal, a krumplival és az olajbogyóval együtt. Sózzuk, locsoljuk meg az olajjal, és keverjük át.
2. Süssük 45-60 percig, míg a csirke átsül. Kínálhatunk mellé salátát.
Good Food magazin 3/22.
A csirkemellet nagy szeletekre vágjuk, majd kiklopfoljuk őket. Sózzuk és borsozzuk. A gorgonzolát és a reszelt parmezánt jól összekeverjük, minden hússzeletre kenünk egy kicsit bel...
Elkészítési idő:Sózzuk és borsozzuk a csirkét. A következő lépésben rántott húsként panírozzuk be. Mártsuk bele a tojásba, majd a zsemlemorzsába. Ha az utolsó kockát is bepaníroztuk, akkor süssük...
Elkészítési idő:A lisztet, a morzsát és a tojásokat tedd külön tálkákba, amikben majd meg tudod forgatni a májakat. A tojást verd fel a tejjel, és adj hozzá egy kis sót is. Ha minden előkészül...
Elkészítési idő: 35 perc