4 kis tonhalkonzerv ( vagy két nagy)
kb 50 szem zöld és fekete olivabogyó
1 nagy kókusztej
olaj, bors
540 g penne tészta
1. A kifliket ½ cm vastag karikákra vágjuk, a tejben megáztatjuk. 2. Közben a vajat a cukorral és a tojások sárgájával kikeverjük, ebbe tesszük a tejbe áztatott kiflit (amit ne...
Elkészítési idő:Tedd fel a tésztát főni. Figyelj arra, hogy ne főzd túl, és amikor leszűröd, tegyél félre egy keveset a főzővizéből. (Ez egy olasz trükk a még ízesebb, még sűrűbb szószokhoz – lásd...
Elkészítési idő: 12 percA tésztát forró, sós vízben kifőzzük. A hagymát és a fokhagymát felaprítjuk, egy serpenyőben felforrósítjuk az oliva olajat, majd a hagymákat üvegesre pirítjuk. Beletesszük a paraj...
Elkészítési idő: