2 dl tejet felforralni,és hűteni
vaníliás cukor
2 db tojás
cukor,
kakaópor 2 kanál liszt
Ráma
Cukrot tojást kakaót lisztet kikeverni ,jó habosra (pici hideg tejet hozzá) bele a felforralt tejbe és újból felforralni,ha langyos bele a margarin
Melegítsük elő a sütőt 180 ° C-ra. A tésztához a száraz hozzávalókat mérjük ki, majd keverjük el. A margarint enyhén olvasszuk meg, majd a vízzel együtt adjuk hozzá a száraz hozz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet és a hét evőkanál porcukrot egy tálba szitáljuk, majd hozzáadjuk a sütőport és a sót. Jól összekeverjük az összes száraz alapanyagok. A tojásokat szétválasztjuk, majd a...
Elkészítési idő: 80 perc Nehézség: KözepesA tojássátgákat 40 g cukorral habosra keverjuk. A maradék cukorral, sóval kemény habbá verjük a tojásfehérjéket. A kikevert tojássárgákba laza mozdulatokkal alulról felfelé hozzá...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KözepesA darált háztartási kekszet ,15 dkg porcukrot, és a puha vajat elvegyítünk (ha kell korty tejet öntünk még hozzá, hogy gyúrható legyen mint a kókuszgolyó) és egy csatos tortaforma...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű