1 db tortalap
1 csomag pudingpor
3 dl tej
3 ek kristálycukor
3 dl gyümölcslé
1 csomag zselatinpor
1 doboz habtejszín
0.5 kg málna
A pudingot (lehet vanília, vagy tejszínízű), a 3 kanál cukorral és a tejjel sűrűre főzzük. Ha kihűlt, a tortalapot megkenjük vele.
A málnát alaposan megmossuk, lecsurgatjuk, egy szűrő tálba, majd a pudingra rakjuk, ízlésesen elhelyezve.
A gyümölcslevet az étkezési zselatinnal felfőzzük (lehet málna, vagy meggylé is), majd kihűtjük.
Amikor már kezd a zselatin besűrűsödni, óvatosan a tortára öntjük.
Egy éjszakára, hűtőbe tesszük.
Tálaláskor, habtejszínnel díszítjük.
Tegyük bele a nagy keverőtálba a túrót, tojást, joghurtot, pudingport és porcukrot. Már jöhet is a botmixer, amivel mixeljük simára a hozzávalókat. Minél tovább keverjük, annál egy...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 Először a krémet készítjük el. Ehhez a tejszínt felforraljuk, majd folyamatos keverés közben, vékony sugárban az olvasztott csokoládéhoz keverjük. Beletesszük a porcukrot is, és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször elkészítjük a narancsos réteget. Az edénybe beletöltjük a narancslevet, hozzáadunk 50 g cukrot és a keményítőt. Csomómentesre keverjük, sűrű krémmé főzzük, majd beleöntjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zselatint felfőzzük a tejben, és amikor langyosra hűlt, lassan a habos joghurthoz keverjük. Kettő őzgerinc formát kibélelünk folpackkal és egyenletesen elosztva beleöntjük a mass...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű