1 db tortalap
1 csomag pudingpor
3 dl tej
3 ek kristálycukor
3 dl gyümölcslé
1 csomag zselatinpor
1 doboz habtejszín
0.5 kg málna
A pudingot (lehet vanília, vagy tejszínízű), a 3 kanál cukorral és a tejjel sűrűre főzzük. Ha kihűlt, a tortalapot megkenjük vele.
A málnát alaposan megmossuk, lecsurgatjuk, egy szűrő tálba, majd a pudingra rakjuk, ízlésesen elhelyezve.
A gyümölcslevet az étkezési zselatinnal felfőzzük (lehet málna, vagy meggylé is), majd kihűtjük.
Amikor már kezd a zselatin besűrűsödni, óvatosan a tortára öntjük.
Egy éjszakára, hűtőbe tesszük.
Tálaláskor, habtejszínnel díszítjük.
A piskótát félbevágom, rákenem a krémet, megszórom meggyel. Kívülről is megkenem, díszítem meggyel, mandula szelettel.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKrém:2cs.csokoládépuding 5dl tejben megfőzve melegen hozzáadunk 3cl rumaromát és simára keverjük 25dkg porcukor 25dkg rámamargarin habosra keverve, ha kihült a puding,a két kréme...
Elkészítési idő: 2 Nehézség: KözepesElkeszitem a piskota lapokat : Feher lap : 2 tojas,10 dkg.cukor,10 dkg.liszt,4 ek.viz,fel tasak sutopor Kakaos lap : 2 tojas,10 dkg.cukor,4 ek.viz,8 dkg.liszt,2 dkg.kakao,fel s...
Elkészítési idő: 2 ora Nehézség: NehézA margarint a cukorral jól kikeverjük, majd hozzáadjuk a vaniliás cukrot, a túrót és 2 dl tejet. Belekeverjük a gyümölcsöket (én most konzerv gyümölcssalátát használtam). A mara...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű