1 db tortalap
1 csomag pudingpor
3 dl tej
3 ek kristálycukor
3 dl gyümölcslé
1 csomag zselatinpor
1 doboz habtejszín
0.5 kg málna
A pudingot (lehet vanília, vagy tejszínízű), a 3 kanál cukorral és a tejjel sűrűre főzzük. Ha kihűlt, a tortalapot megkenjük vele.
A málnát alaposan megmossuk, lecsurgatjuk, egy szűrő tálba, majd a pudingra rakjuk, ízlésesen elhelyezve.
A gyümölcslevet az étkezési zselatinnal felfőzzük (lehet málna, vagy meggylé is), majd kihűtjük.
Amikor már kezd a zselatin besűrűsödni, óvatosan a tortára öntjük.
Egy éjszakára, hűtőbe tesszük.
Tálaláskor, habtejszínnel díszítjük.
A mentes brownie elkészítéséhez a kókuszzsírt és az étcsokit egy kisebb lábasban felolvasztjuk, majd egy tálba öntjük, és belekeverjük a cukrot. A lisztet, a sót és a kakaóport elk...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűRecept kb. 24 cm-es formához: 3 féle piskóta tészta, diós, kakaós, sima: 3 tojás, 3 dgk liszt, 3dkg cukor A tojások fehérjét a cukorral kemény habbá verjük, majd habkanállal b...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA linzertésztához összegyúrjuk a lisztet, a sütőport, a sót, a vajat, a cukrot, a vaníliás cukrot és a tojást. Cipót formálunk belőle, és 30 percre hideg helyre tesszük. Kikenjü...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűpiskóta: A lisztet átszitálom, elkeverem a sóval és a sütőporral. Előmelegítem a sütőt 180-190 (alsó-felső) fokra. A tojásokat kettéválasztom. Legelőször midenképpen a sárgáját ve...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű