- 4 tojás
- 30 g 1:4 por édesítő
- 80 g keményítő
- 1 teáskanál sütőpor
- 400 g natúr joghurt
- 1 csipet só
◾️A tojások kettéválasztásával kezdjük a süti készítését.
◾️A sárgájához hozzáadjuk az édesítőt és habosra keverjük.
◾️Mehet bele a keményítő valamint a sütőpor is és beledolgozzuk a masszába.
◾️Ezután beleöntjük a joghurtot is és azzal is alaposan elkeverjük.
◾️A fehérjét a sóval habbá verjük és óvatosan a sárgájához forgatjuk.
◾️A sütőt 170°-ra előmelegítjük.
◾️A tésztát egy tortaformába töltjük és 40-50 perc alatt megsütjük a sütit.
◾️Sütés közben ne nyitogassuk a sütőajtót és miután elzártuk a sütőt se vegyük ki a tortát, hanem hagyjuk ott kihűlni.
Por édesítővel, gyümölcsöntettel kínáljuk.
A tojások fehérjéjét egy csipet sóval habosra verjük, majd fokozatosan hozzáadunk 10 dkg cukrot és tovább verjük amíg szép fényes nem lesz. Ezután a sárgáját is habosra keverjük a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjéből kemény habot verünk. A sárgáját kikavarjuk a cukorral. A csokoládét felolvasszuk, belekeverjük a vajat és kihűtjük, majd összedolgozzuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejfölt a porcukorral, vaniliás cukorral elkeverjük. A tejet feltesszük forrni, addig a zselatint egy pici tejjel morzsalékosra keverjük. Ha forr a tej,a tűzről levéve a zselatin...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűtojássárgákat a porcukorral keverd habosra. Add hozzá a kávét és a kakaót. A keményre vert fehérjét óvatosan forgasd bele, majd szintén vigyázva a diót is keverd bele. Egy kivaj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű