Családireceptkönyv.hu

Tortába ♥ Rigójancsi krém


Írta:

Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


80 g csokoládé
400 g tejszínhab vaníliás cukorral ízesítve

Elkészítés:


80 g csokoládét vízfürdőben megpuhítunk és addig keverünk, amíg hőfoka néhány fokkal magasabb lesz a testhőmérsékletnél. Ezt a puhított csokoládét nagyon gyorsan belekeverjük 400 g vaníliás cukorral édesített tejszínhabba. Ha nem keverjük elég gyorsan, a csokoládé megfagy és megcsomósodik. Ezt a krémet vastagon kenjünk rá a tortára, és az egészet a hűtőbe tesszük megfagyni.

Tortába ♥ Rigójancsi krém

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Torták,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Csoki  krém
Avatar Bozso Maria Kedvelnék
Csoki krém

Előző nap felforraljuk a tejszínt a cukorral, hozzáadjuk az apróra tördelt csokoládét, és lassú tűzön addig főzzük, míg a csoki teljesen feloldódik, és elegyedik a tejszínnel. Ki...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Diplomata torta
Diplomata torta

A tojássárgákat a tejet és a cukrot felfőzzük. A zselatint kevés tejjel gőz fölött felolvasztjuk. Hűlni tesszük,mikor langyos a kettőt összevegyítjük. Felverjük a tejszínhabot...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Vizes piskóta
Vizes piskóta

tojásokat válaszd ketté, a hozzávalókat mérd ki, a sütőt pedig melegítsd elő 180 fokra. Ha megvoltak az előkészületek, kezdődhet a móka. A tojások fehérjét verd kemény habbá, a sá...

Elkészítési idő: 40 oerc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk