80 g csokoládé
400 g tejszínhab vaníliás cukorral ízesítve
80 g csokoládét vízfürdőben megpuhítunk és addig keverünk, amíg hőfoka néhány fokkal magasabb lesz a testhőmérsékletnél. Ezt a puhított csokoládét nagyon gyorsan belekeverjük 400 g vaníliás cukorral édesített tejszínhabba. Ha nem keverjük elég gyorsan, a csokoládé megfagy és megcsomósodik. Ezt a krémet vastagon kenjünk rá a tortára, és az egészet a hűtőbe tesszük megfagyni.
A tojás sárgákat a cukorral habosra keverjük, felváltva hozzáadjuk a lisztet és a vajat, majd óvatosan hozzákeverjük a tojáshabot. Kivajazott, kilisztezett gyümölcstorta formában e...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához A tojásfehérjéket egy csipet sóval félkemény habbá verjük. Folyamatos keverés mellett apránként hozzáadjuk a cukrot. Folyamatos keverés mellett beletesszük a tojás...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézMargarint felolvasztjuk a kekszmorzsával összegyúrjuk és egy tortaformába nyomkodjuk Tojássárgáját a cukrokkal és olvasztott vajjal habosra keverünk, hozzákeverjük a túrót. A zse...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat habosra keverjük a cukorral, belecsorgatjuk az olajat, hozzáadjuk a sütőport, a kakaóport és sütőpapíros tortaformában 170 C fokra előmelegített sütőben tűpróbáig sütjü...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű