20 dkg cukor
10 dkg margarin
3 tojás sárgája
1 citrom héja
3 kanál lekvárt
20 dkg liszt
késhegynyi szódapor
3 tojásfehérje habnak
A tojások fehérjéből kemény habot verünk, majd a cukrot és a tojások sárgáját is beledolgozzuk. A diót, a sütőport és a lisztet összekeverjük és beleforgatjuk a habba, rumaromáva...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű1. A gesztenyemasszát nyomkodd szét villával, majd dolgozd össze a rummal, a vajjal, és ha szükségesnek látod, ízesítsd még porcukorral. 2. Alaposan gyúrd át a masszát, majd ve...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: A tésztához a porcukrot, a tojást, a tojássárgáját, a margarint és a mézet gőz fölött kavargatva összeolvasztjuk, majd hozzákeverjük a szodabikarbónát, a lisztet és a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tésztát piskóta módra kell kikeverni, majd sütőben megsütni. 2. Ha megsült, félbe kell vágni, és a kikevert krémmel megtölteni. 3. Porcukorral a tetejét megszórni, hűt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű