Meggyes pite:Üdv. a csoportnak.Mivel meggy szezon van ma egy kis meggyes lepényt sütöttem.Tészta:30 dkg liszt,1 sütőpor,10 dkg zsír,1 egész tojás,15 dkg cukor,kevés tej gyenge tésztát készítsünk,hogy könnyen nyújtható legyen.A tésztát 2 részre kell osztani és 25*35 cm tepsibe sütni. A alsó lapot amikor a tepsibe tesszük én prézlivel szoktam jól megszórni hogy a meggy levét fölszedje,megszórom fejtett meggyel majd szórok rá cukrot és ismét egy kevés prézli majd a másik lappal beborítom megszurkálom a tetejét és mehet a sütőbe,250 fokon sütöm szép pirosra.Ha kihűlt porcukrozom.
A zselatinlapokat beáztatjuk vízbe. A csokoládét apró darabokra törjük. A tojássárgáját az eritritollal, a Totu tejjel, a vaníliával, a kókuszolajjal és a vízzel elkeverjük. Közepe...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa kókuszt lereszeljük, vagy géppel pelyhekre aprítjuk .A kókusztejet lábasba öntjük, hozzáadjuk a friss kókuszreszeléket, cukrot, és épphogy felforraljuk. A tűzről lehúzva beletess...
Elkészítési idő: kihűlésig Nehézség: KönnyűA vizet, olajat,sót, van. cukrot egy fazékban felforralom, lehúzom a tűzről, belekeverem a lisztet, majd visszateszem a tűzre és addig keverem míg el nem válik a tészta az edény fa...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA leveles tésztákat egy sütőpapíros tepsi hátuljára fektetjük, megszurkáljuk villával és egymás után, 200 fokra előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt megsütjük. Az egyik lapot...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Nehéz