• 25 dkg puha margarin
• 10 dkg porcukor
• 1 cs vaníliás cukor
• 25 dkg liszt
• 10 dkg pudingpor vaníliás vagy csokoládés vagy kinek mi a kedvence
• 25 dkg puha margarin
• 10 dkg porcukor
• 1 cs vaníliás cukor
• 25 dkg liszt
• 10 dkg pudingpor vaníliás vagy csokoládés vagy kinek mi a kedvence
A tésztához az élesztőt nem kell felfuttatnunk, a tejjel és a tojások sárgájával keverjük ki és úgy öntsük a szárazanyagokhoz. Gyorsan gyúrjuk ki, tegyük a hűtőbe pihentetni kb. fé...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA felengedett tésztát lisztezett munkalapon 2 mm vastag, 14x36 cm-es csíkra nyújtjuk, hosszában félbevágjuk (7x36 cm), villával megszurkáljuk, és a bécsi krémesnél leírt módon 12-1...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kókuszos tésztához a 8 tojásfehérjét 15 dkg cukorral kemény habbá verem. 30 dkg kókuszreszeléket, 4 evőkanál réteslisztet és 1csomag sütőport keverek hozzá. Középmeleg sütőben ha...
Elkészítési idő: 40 Nehézség: KönnyűA tojásokat szétválasztom, a fehérjéket kemén habbá verem. A sárgájákat a cukorral habosra keverem habverővel, hozzáadom a vaniliás cukrot, a megolvasztott vajat, a lisztet és a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű