Hozzávalók:
6 db egész csirkecomb,
1,5-2 kg burgonya,
1 db közepes fej hagyma,
só, bors, őrölt kömény,
2 evőkanál olaj
A húst alaposan megmossuk, forgójánál elvágjuk. A burgonyákat, hagymát meghámozzuk. A burgonyát karikákra vágjuk, a hagymát laskájára vágjuk .Tepsibe tesszük az olajat, mehet bele a burgonya, megszórjuk őrölt köménnyel, sózzuk, és kézzel kicsit átforgatjuk
Rátesszük a hagyma szeleteket is
Erre tesszük a csirkecombokat, amiket kicsit bedörzsölünk mind két oldalán sóval, borssal
Alufóliával letakarjuk és 200 fokos sütőbe mehet 60 percre
majd levesszük a fóliát és a legnagyobb fokozaton szépen megpirítjuk
A megdinsztelt hagymákon a húst pirítottam. Letakartam és miután félig megpuhult fűszereztem. Hozzáadtam a mandulatejet és egyet forraltam rajta. A zellert késes aprítóban össze...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, és megszórjuk őrölt fehérborssal. A sajtot, paprikát és a paradicsomot szeletekre vágjuk. Mindegyik csirkemellre teszünk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirke melleket szeletekre vágjuk,majd negyedeljük. A szalonna szeleteket tűzálló edény aljára fektetjük és rárakjuk a kissé kiveregetett, sóval, borssal megszórt és lisztbe for...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA csirkemellfilét vékony szeletekre vágjuk. Egy serpenyőben felhevítjük az olívaolajat, és 1-2 perc alatt kérget kapatunk a csirkemellek mindkét oldalára. Közben a karfiol...
Elkészítési idő: 55 perc Nehézség: Közepes