Hozzávalók:
6 db egész csirkecomb,
1,5-2 kg burgonya,
1 db közepes fej hagyma,
só, bors, őrölt kömény,
2 evőkanál olaj
A húst alaposan megmossuk, forgójánál elvágjuk. A burgonyákat, hagymát meghámozzuk. A burgonyát karikákra vágjuk, a hagymát laskájára vágjuk .Tepsibe tesszük az olajat, mehet bele a burgonya, megszórjuk őrölt köménnyel, sózzuk, és kézzel kicsit átforgatjuk
Rátesszük a hagyma szeleteket is
Erre tesszük a csirkecombokat, amiket kicsit bedörzsölünk mind két oldalán sóval, borssal
Alufóliával letakarjuk és 200 fokos sütőbe mehet 60 percre
majd levesszük a fóliát és a legnagyobb fokozaton szépen megpirítjuk
Töltelék: A puha vajba elkeverjük az aprított petrezselymet, a préselt fokhagymát, majd a megsütött és felaprított bacon szalonnát. Sózzuk, borsozzuk, majd jól keverjük össze. Fol...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemelleket vékonyra verem, kevés sóval, borssal meghintem, majd megkenem a pestóval. Feltekerem és szeletelt baconbe csomagolom. Jénai edénybe teszem, öntök alá egy kis pohár...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet keverjük össze a fűszerekkel. Készíthetünk egyszerre nagyobb mennyiséget, hogy legközelebb már ne kelljen újra kevergetni! A húsokat először ne a lisztbe, hanem a tojá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkecombok mindkét felét sózzuk, borsozzuk, majd kevés olajat hevítünk egy forró serpenyőben és 2-3 perc alatt mindkét felüket pirosra sütjük. A húst félretesszük, majd a marad...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű