Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Piept de Pui cu Sos de Smantana si Cascaval


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


800 g piept de pui
1 ardei verde
1 ardei rosu
cateva ciuperci
200 ml smantana
50 g cascaval ras
sare
piper
0,25 g sofran
Facultativ:
1 iaurt
putin ulei
piper rosu

Elkészítés:


Pasul 1: Taiem pieptul de pui in 4 portii. Il saram si-l piperam dupa gust.
Pasul 2 (facultativ): Amestecam un iaurt cu putin ulei si cu boia de ardei. Punem bucatile de pui in acest amestec si-l lasam la marinat cateva ore la frigider. Iaurtul are darul de a fragezi carnea si de a-i da un gust si mai bun. Totusi, daca vreti, puteti sa sariti peste etapa asta si sa treceti direct la pasul urmator.
Pasul 3: Scoatem puiul de la frigider si-l facem la gratar, pe ambele parti, pana se rumeneste. Il punem intr-un vas cu capac ca sa se pastreze fierbinte pana facem sosul.
Pasul 4: Taiem cubulete marunte ardeii si ii calim in putin ulei. Cand se inmoaie, adaugam si ciupercile taiate julien (eu am folosit 7 - 8 ciuperci champignon). Punem sare dupa gust.
Pasul 5: Le lasam pana se calesc bine si se evapora lichidul lasat de ciuperci si apoi punem sofranul. Atentie, sofranul este un condiment puternic si scump, asa ca din ambele motive este suficient sa punem foarte putin. Eu am pus un pliculet care continea doar un sfert de gram de sofran si a fost suficient. Imediat dupa adaugarea acestuia, legumele capata o culoare galbena, frumoasa.
Pasul 6: Peste legumele calite, punem smantana si lasam sa se gateasca cateva minute la foc mic. Apoi adaugam cascavalul ras, care se va topi in sosul de legume si smantana, dandu-i un gust delicios.
Pasul 7: Luam sosul de pe foc si-l turnam fierbinte peste puiul la gratar.
Putem servi sultan's chicken-ul cu garnitura de: orez, piure de cartofi, legume fierte, legume pe gratar sau orice altceva va place.
Se serveste cu garnitura de: orez, piure de cartofi, legume fierte, legume pe gratar sau orice altceva va place.
Reteta poate fi gasita pe site-ul bucatariei cu noroc:
http: //www. Bucatariacunoroc. Ro/2015/09/reteta-de-pui-cu-sos-sultan-chicken. Php

Piept de Pui cu Sos de Smantana si Cascaval

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Hédi
Pácolt csirkecomb burgonyával és zöldséggel
Pácolt csirkecomb burgonyával és zöldséggel

Mielőtt elkészítem az ételt, előző este bepácolom a csirkecombokat. A combokat jól megmosom, kettévágom, sózóm, borsozom, majd félreteszem. Mindkét hagymát karikára, vagy kisebb ko...

Elkészítési idő: 60-120
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veronika
Sült csirkeszárny, kukorica
Sült csirkeszárny, kukorica

1. A csirkeszárnyakat egy tálba rakjuk, ráöntjük az olívaolajat, sózzuk, borsozzuk, összekeverjük az összes többi fűszerrel, és sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk. Lefedjük alufóli...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Sára
Kínai csípős szezámmagos csirke
Kínai csípős szezámmagos csirke

A lisztből, keményítőből, olajból, tojásból, sóból, sütőporból és egy kevés vízből sűrű palacsintatésztát keverünk. A csirkemellet felvágjuk ujjnyi csíkokra (mind hossza mind pe...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Zsuzsa
Kínai csípős csirkecsíkok
Kínai csípős csirkecsíkok

A chili paprikát, fokhagymát apróra, a csirkemellet, újhagymát, vörös és lila hagymát, tv paprikát, sárgarépát és a csípős paprikát csíkokra vágjuk. A csirkemell csíkokat egy ke...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk