menu

Családireceptkönyv.hu

Piept de Pui cu Sos de Smantana si Cascaval


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


800 g piept de pui
1 ardei verde
1 ardei rosu
cateva ciuperci
200 ml smantana
50 g cascaval ras
sare
piper
0,25 g sofran
Facultativ:
1 iaurt
putin ulei
piper rosu

Elkészítés:


Pasul 1: Taiem pieptul de pui in 4 portii. Il saram si-l piperam dupa gust.
Pasul 2 (facultativ): Amestecam un iaurt cu putin ulei si cu boia de ardei. Punem bucatile de pui in acest amestec si-l lasam la marinat cateva ore la frigider. Iaurtul are darul de a fragezi carnea si de a-i da un gust si mai bun. Totusi, daca vreti, puteti sa sariti peste etapa asta si sa treceti direct la pasul urmator.
Pasul 3: Scoatem puiul de la frigider si-l facem la gratar, pe ambele parti, pana se rumeneste. Il punem intr-un vas cu capac ca sa se pastreze fierbinte pana facem sosul.
Pasul 4: Taiem cubulete marunte ardeii si ii calim in putin ulei. Cand se inmoaie, adaugam si ciupercile taiate julien (eu am folosit 7 - 8 ciuperci champignon). Punem sare dupa gust.
Pasul 5: Le lasam pana se calesc bine si se evapora lichidul lasat de ciuperci si apoi punem sofranul. Atentie, sofranul este un condiment puternic si scump, asa ca din ambele motive este suficient sa punem foarte putin. Eu am pus un pliculet care continea doar un sfert de gram de sofran si a fost suficient. Imediat dupa adaugarea acestuia, legumele capata o culoare galbena, frumoasa.
Pasul 6: Peste legumele calite, punem smantana si lasam sa se gateasca cateva minute la foc mic. Apoi adaugam cascavalul ras, care se va topi in sosul de legume si smantana, dandu-i un gust delicios.
Pasul 7: Luam sosul de pe foc si-l turnam fierbinte peste puiul la gratar.
Putem servi sultan's chicken-ul cu garnitura de: orez, piure de cartofi, legume fierte, legume pe gratar sau orice altceva va place.
Se serveste cu garnitura de: orez, piure de cartofi, legume fierte, legume pe gratar sau orice altceva va place.
Reteta poate fi gasita pe site-ul bucatariei cu noroc:
http: //www. Bucatariacunoroc. Ro/2015/09/reteta-de-pui-cu-sos-sultan-chicken. Php

Piept de Pui cu Sos de Smantana si Cascaval

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Tünde
Sajtos petrezselymes csirkemell
Sajtos petrezselymes csirkemell

csirkemellet kis kockára vágom, fűszerezem és nagyon magas lángon jól lepirítom. Amikor már minden víz elpárolgott és kezd szép aranybarna színt kapni a hús hozzáadom a petrezse...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Gombamártással felöntött csirkemell, krumplipürével
Gombamártással felöntött csirkemell, krumplipürével

A vöröshagymát felaprítom, a húslevesből leszűrt húst kisebb darabokra vágom. (ha friss csirkemellből készíted, akkor megtisztítás után ezt darabolod fel) A serpenyőbe először e...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Marinált csirkemell
Marinált csirkemell

A csirkemellet kifilézzük, kis darabokra vágjuk. A marinálószószt a hozzávalókkal elkészítjük, beletesszük a melldarabokat, kb. 20-25 percig, közben többször átforgatjuk. Ezután ki...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anita
Gyors csirke tikka masala
Gyors csirke tikka masala

1. Előző este bepácoljuk a csirkét. A joghurthoz hozzákeverjük az olívaolajat, majd a fokhagymát és a fűszereket. Ebben pácoljuk a megtisztított, felkockázott csirkemellet, ha lehe...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk