1 menšiu hlávku bielej kapusty
2 ks mrkvy
1 cibuľu
Čerstvú petržlenovú vňať – voliteľné
Soľ a korenie
Na zálievku:
1 lyžičku cukru
3 lyžice kyslej smotany
4 lyžice majonézy
1 lyžičku horčice
1 lyžičku olivového oleja
Kapustu a mrkvu nastrúhame do misy. Cibuľu a petržlenovú vňať nakrájame najemno. Pridáme k mrkve a kapuste, ochutíme soľou, korením a zmes dobre premiešame.
V miske zmiešame všetky suroviny na zálievku a pridáme do šalátu. Premiešame, necháme dobre vychladiť a môžeme podávať.
A csirkemellet megfőzzük sós, curryporos vízben. Apró kockákra vágjuk. Hozzáadjuk a szintén apró kockákra összevágott gyümölcsöket is. Ízlés szerint adunk hozzá sót, borsot, esetle...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA káposztát nagylyukú reszelőn lereszeljük. Ezt követően a sárgarépát kisebb lyukú reszelőn reszeljük le, és a vöröshagymát apró kockákra vágjuk. Egy edényben kikeverjük a majonézt...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA főtt tojásokat aprítógépbe teszem, és 3-4 másodperc alatt felaprítom. Teszek hozzá nagyon apróra vágott vöröshagymát, és kacsa vagy libazsírt,mustárt, hogy kenhető legyen. Sózom...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű