2 šálky hladkej múky
1 čajová lyžička sušeného droždia
1/2 čajovej lyžičky kypriaceho prášku
3/4 čajovej lyžičky soli
1 lyžica olivového oleja
3/4 šálky piva izbovej teploty
2 lyžice masla
2 strúčiky cesnaku
30 g nastrúhaného parmezánu
120 g mozzarely
A tálba először a tejet öntjük és belemorzsoljuk az élesztőt, rászórjuk a cukrot. Azután egy kis liszttel a tojást és a sót. A maradék liszttel keményebb galuska állagúra dolgozzuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát, paprikát, burgonyát apró kockákra vágjuk. 1,5l-es edényben hevítünk zsírt, amiben felolvasztjuk a szalonna zsírját, megdinszteljük a hagymát, paprikát, majd félrehúzz...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA felhasznált alapanyagokról: A besamel mártás receptjét itt olvashatod. Hígabb besamelt használj, tehát csapott vagy éppen hogy púpozott evőkanál liszttel számolj. Az eredeti...
Elkészítési idő: 1 óra 25 perc Nehézség: NehézRavioli A lisztet mérjük ki, majd tegyük egy nyújtódeszkára. Közepére üssük a tojásokat, és egy villa segítségével keverjük el a liszttel. Beleszórunk egy teáskanál sót, é...
Elkészítési idő: 64 perc Nehézség: Nehéz