2 šálky hladkej múky
1 čajová lyžička sušeného droždia
1/2 čajovej lyžičky kypriaceho prášku
3/4 čajovej lyžičky soli
1 lyžica olivového oleja
3/4 šálky piva izbovej teploty
2 lyžice masla
2 strúčiky cesnaku
30 g nastrúhaného parmezánu
120 g mozzarely
Rakjunk fel vizet a tésztához, sózzuk, és közben kezdjük el az alap elkészítését. Amikor elolvassuk a receptet, már készen is vagyunk a hozzávalók előkészítésével, össze tudjuk maj...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA spagettit sós vízben kifőzzük, leöblítjük, leszűrjük. Míg a víz felforr, megtisztítjuk a zöldségeket. A hagymafejeket négyfelé, majd a negyedeket keresztben csíkokra vágjuk. A r...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA szalonnát felkockázzuk, a bőrről levágjuk, serpenyőben megpirítjuk. A vizet feltesszük főni a sóval és az olajjal, majd a lobogó vízbe dobjuk a tésztát. Kb 10-12 perc főzés után...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz olajon megfuttatom az apróra vágott fokhagymát. Hozzáadom a kockára vágott csirkemellet, majd sózom és borsozom. A csirkét lepirítom. Hozzáadom a kockára vágott paradicsomot,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű