1 l vörösbor
50 dkg cukor
1/3 rumaroma
1/3 cherry aroma
1/3 meggy aroma
3 dl szesz
A vörösbort a cukorral felforraljuk és lehűtjük. Az aromakeveréket a szeszben feloldjuk és a borral elkeverjük.
◾️A citromot és a narancsot jól megmossuk és letörölgetjük, majd mindkettőt nagyon vékonyan meghámozzuk úgy, hogy a fehér részből ne maradjon rajta. ◾️Egy edénybe feltesszük forrn...
Elkészítési idő: 30 percA gyömbért meghámozzuk , lereszeljük és 1 szélesebb szájú üvegbe rakjuk , beleszórjuk az egész fahéjt és beleöntjük a mézet. Ráöntjük a pálinkát és ledugaszoljuk. Fejre állítva kic...
Elkészítési idő:a tojássárgáját kikeverem a cukorral, hozzáadom a lisztet, sütőport, mákot és a kókuszt is . jól kikeverem és előmelegitett sütőben megsütöm . a 2 - hez a fehérjét felverem , ho...
Elkészítési idő: 1 óra