4 dl méz
5 dl pálinka
1 citromból nyert citromhéj (reszelve)
5 g gyömbér (őrölt)
A mézet kissé felmelegítjük, összekeverjük a többi hozzávalóval, majd palackba töltjük.
A vörösbört a cukorral felforraljuk, és lehűtjük. Az aromákat a szeszben feloldjuk és elkeverjük a borral.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA száraz alapanyagokat levesfőző gépbe tesszük, max jelzésig megtöltjük vízzel, és krémleves programon elindítjuk a gépet. Amikor lejár a program, magtej szűrővel egy üvegbe szűrjü...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű4-5 dl valódi pálinkába fél dl mézet teszünk, és fűszereket: fahéjat, szegfűszeget, szegfűborsot, ánizst, citromhéjat, pici gyömbért. Összerázzuk, tároljuk, néhány hétig. Pár alka...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA magasabb zsírtartalmú nem növényi alapú tejszínt és a tojást keverd össze jól gépi habverővel, majd add hozzá a rumot a kétféle kapucsínóport és a porcukrot.
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű