500 g fejes káposzta
150 g sárgarépa
55 g porcukor
0.5 teáskanál só
0.3 teáskanál feketebors (őrölt)
60 ml 2,8%-os tej
150 g majonéz
1 evőkanál fehérborecet
2.5 evőkanál citrom leve
Először a káposztát csíkozzuk fel.
megtisztított répát nagy lyukú reszelőn reszeljük le és adjuk hozzá. Jól keverjük össze őket.
Először a porcukorhoz adjuk hozzá a sót, borsot, tejet és majonézt
Majd az ecetet és a citromlevet is adjuk hozzá. Végül keverjük simára a szószt.
Öntsük a salátára és jól keverjük össze az egészet, majd legalább két órára tegyük a hűtőbe.
A brokkolit enyhén sós vízben megfőzzük, leszűrjük, jól lecsepegtetjük, majd krumplinyomóval vagy villával jól összetörjük. A majonézhez a tojássárgáját a mustárral elkavarjuk, fol...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: Könnyűa túrót a vajjal kikavarjuk,+ a pirospaprikát + az apróra vágott hagymát + -az apróra metélt zöld kaprot és izlés szerint megsózzuk körözöttet készitünk -egy szelet sonkát megke...
Elkészítési idő: 20 Nehézség: KönnyűÖsszekeverem a szósszal a babot (lencsét), a zöldségeket és hűtőben legalább 2 órát érlelem. Tálaláskor főtt tojással (cikkekre vágva) és hagyma karikákkal, petrezselyemmel díszí...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: NehézA húst felszeleteljük és olívaolajon megpirítjuk. Közben a burgonyát apróra vágjuk és a karfiollal együtt sós vízben megfőzzük. A póréhagymát és a paprikát megtisztítjuk, felsz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű